[]

kan bağışı hakkında

daha önce kızılay'a kan bağışı yaptıkları için kendi yakınlarına kan lazım olduğunda henüz 3 ay dolmadığı için kan veremeyenler olduğunu okumuştum. böyle bir durumda tüm risk tarafıma aittir, olası bir komplikasyonda tek sorumlu benim gibi bir metin imzalayıp yine de kan verebiliyor muyuz?

not: tamamen hayal ürünü bir durumdur.


 
veremiyoruz, almıyorlar.

bütün riskleri alarak, yalan söyleyip veresim geldi ama kendime zarar vermekten çok, alınan kanın hastanın ihtiyacını görmeyecek vasıfta olmasından korktuğum için yalan da söyleyemedim.
  • kibritsuyu  (10.06.15 14:56:22) 
kan verdikten sonra birkaç ay geçmişse çokta acilse kendinide iyi hissediyorsan yalan söyleyiver, ben hiç tanımadığım birine kan vermek için reglken değilim dedim 50 kilonun altındayken 50den fazlayım dedim, hasta ölmedi yani tişikkir ettiler bana :)


  • dusundumdusundumdurdum  (10.06.15 20:59:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.