[]

renoult broadway vs hyundai excel

merhaba arkadaşlar,
araba almak hiç aklımda yokken şehir değişikliği sebebi ile merkeze toplu taşıma ile ulaşım günde 1 gidiş 1 dönüş olmasından dolayı kuş serisi hariç herhangi bir araç almayı düşünüyorum. kısa bir araştırma sonrası 92 model broadway ile 94 model excel karşıma çıktı. her iki araç ta temiz. kilometreleri 150bin de. broadway 7500 excel 8500tl. hangisini tercih edeyim? ya da her ikisini bırakıp o ayarda nasıl bir araba alayım? bütçe anlaşılacağı üzere çok kısıtlı.



 
Yaşlı araba sık arıza çıkaracaktır. Broadway'in ustası/bileni daha çok broadway tercih ederdim.


  • zombi  (10.06.15 14:56:07) 
hyundai daha konforlu bir araba ancak bu yaştaki arabalar sürekli ufak tefek arızalar çıkarır. konfor, vs. durumları bu bütçede yanıltır. ekonomi ön plana alınmalı bence.

2 yıl 88 broadway kullanan biri olarak konuştum.
  • jaaaccckkk  (10.06.15 15:56:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.