[]

nişan düğün eşya hepsi

Ve Balayi yani alayı toplam kaça patlamalı kaça patlar. Luks düşkünü insanlar degiliz. Ona gore




 
O kaddar göreceli bir soru ki o kaddar olur. Sizin yaşam görüşünüzle çok alakaı bunlar. Nişan zaten aile içinde oluyor genelde ve kız evinde yapılır görgüsüzler gibi salon kiralanmayacaksa. kızın ve kız annesinin görmüş geçirmişliği, yaşamgustosu önemli, "gızıma şu kadar bilerzik takacaksınız" diye direten bir anne varsa karşınızda geçmiş olsun.

düğün hiç yapmayabilir nikahla işi kotarabilirsiniz. ufak bir seromoni olsun istiyorsanız bu işin arkadaş evinin arka bahçesinden, nikah sonrası eğlenmeye gitmeye dek farklı seçenekleri var. sizin hippiliğiniz oranında masraflar düşecektir.

eşyalar için de istikbal olsun en iyisi olsun diye diretip, modokoda orda burda herkesin almak için aldığı zevksiz mobilyalar seçilmeyecekse ümit var. ikea'nın ucuz yollu eşyaları olsun, ikinci elciler olsun (ki yabancıların yaşadığı istanbul semtlerindeki ikinci elcilerde güzel eşyalar çıkar) seçenek bol.

yani en önemlisi siz ne istiyorsunuz, ailelere karşı ne kadar dişlisiniz ve "lüks düşkünü değiliz"derken gerçekten samimimisiniz o önemli.

hayırlı olsun.
  • warrior princess  (10.06.15 08:07:54) 
65


  • prodeq  (10.06.15 08:22:56) 
düğün yapmayın masrafınız azalır nikah yapın yine gelen gelir takısnı takar


  • dusundumdusundumdurdum  (10.06.15 11:52:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.