[]

kardeşimin kullandığı kremleri kullansam bana da iyi gelir mi?

kardeşimde de bende de sivilce mevcut. bikaç kez doktora gittim ama verdiği krem ve jeller olumlu bi etki yapmadı. en son kardeşim gitti. sabun + 2 krem vermiş ve kullandığı günden beri yüzünde sivilce kalmadı nerdeyse. sen de kullan diyor ama cilt tipimiz farklı olabilir ve kullanmam doğru olmayabilir diye düşünüyorum. ona iyi gelen bana da iyi gelecek diye bir durum olmaz değil mi? tekrar mı doktora gideyim yoksa kardeşimin ilaçları bana da ilaç olur mu?




 
hangi kremler ve sabunlar onlar?
eğer dermokozmetik ise çok fazla fark etmez cilt yapısı olarak, ne olduğuna bağlı biraz.

  • sent from my iphone  (09.06.15 21:30:41) 
Kardeşinin gittiği doktora gitsen.


  • elorelia  (09.06.15 21:37:12) 
sabun şu: www.aynigunkargo.com

kremler de bacoderm ve dermatove.

@elorelia, gidemem çünkü şirket doktoru adam. ben farklı bir yerde çalışıyorum.
  • lionel andres  (09.06.15 21:40:36) 
yani eğer gidemiyorsan dene en azından 3 4 gün cildinde nasıl bir tepki vereceğini.
sonuç olarak aknelerinde artış olursa bırakırsın.

  • sent from my iphone  (09.06.15 21:49:49) 
Dermatove ne bilmiyorum ama öteki bactroban/bacoderm antibiyotik krem. Kullanabilirsin, bir sıkıntı yaratmaz. Sabunu dene, denemeden bilemezsin onu. Alternatif olarak nadixa/acnefloks ve isotrexin güzel öldürüyor sivilceleri.


  • Lim5  (09.06.15 22:16:00) 
Dermovate'ı yanlış yazdiysan dermatove diye, o da kortizonlu krem.


  • physcos physcos  (10.06.15 12:07:21) 
evet şimdi baktım, yanlış yazmışım. doğrusu dermovate olacak. kortizonlu ne demek?


  • lionel andres  (10.06.15 14:05:21) 
kardesin doktora sorsun abim-ablam da kullanabilir mi diye


  • jimicik  (10.06.15 14:28:33) 
bir de cildin az gorunen bir yerinde bolgesel dene tum yuzunde kullanmadan once. birsey olacaksa oraya olsun.


  • jimicik  (10.06.15 14:29:30) 
Dermovate'ı derinin ince olduğu yerlere sürme. Florlu kortikosteroidler yüzde falan kullanılmamalı. Hatta bence kardeşin de başka bir kortikosteroidle değiştirsin. İyice inceltir. Daha güçsüz ve florsuz bir çeşidi eğer iltihap aşırı etrafı kıpkırmızı falansa kullanılabilir.


  • Lim5  (10.06.15 21:00:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.