[]

8 milyar insandan ruh ikizini bulmak çok mu imkansız

yerüyüzünde 8 milyar insan var, 8 milyar insanın 80 milyonu ülkede halihazırda var şimdi bir de bunları karşı cinsini ayırırsak
erkek nüfus (38 984 302 kişi)
kadın nüfus (38 711 602 kişi)

yani sayı yaklaşık 40 milyon bir rakam. sadece ülke bazını ele alacak olursak tabii ne olacağı belli değil şimdi 8 milyar insandan %52 kadın, %48 erkek ten şimdi bir erkek olarak benim şansım daha kolay %3 daha karlıyım fakat aslında işin içine biseksüel ve homoseksüelleri de katarsak farklı bir noktaya geçeriz. homo yani karşı cins yerine kendi cinsine yönelenler daha da zor bir durumdalar.neyse bir erkek olarak (ben olsam bile diğer erkeklerin) kadınlardan daha şanslı olduğumuzu söylemekte fayda var, yine de hayat arkadaşımızı ruh ikizimizi bulmak çok da kolay olmasa gerek ha ne dersiniz?

hani öyle bir gün yola çıkarsın ve o karşına çıkar anca filmlerde olur? mantık evliliği desen çok entel yani hiçbir aksiyonu ve tutkusu yok..



kim demiş yok?!? diye hayallerimi yıktınız...

 
ruh ikizi diye bir şey yok. böyle şeylerle kendini zehirleme. büyüyünce geçer aslında ama yine de yapma


  • cekilmis gayfe  (09.06.15 19:51:55) 
abi, belki ruh eşin milattan önce 2346 yılında yaşamış bir köylüydü? ya da 4000 yıl sonra dünyaya gelecek bir Amerikalı ruh eşin senin? şu an liberya'da yaşayan birinin ruh eşin olması ihtimali de var. mesela şöyle düşün, Angela Merkel ruh eşin olabilir senin şu an. tanışsanız çok iyi anlaşacaksınız belki.
ben ruh eşimi buldum sandıydım. bulamamışım. inanmıyom artık ruh eşi falan.

  • pamplona  (09.06.15 19:52:46) 
Ruh ikizi diye birşey yok +1.

Çok da arıyorsan buyur: what-if.xkcd.com
  • franz kafka  (09.06.15 19:53:57) 
ruh ikizini bulsan sıkılırsın, yürümez o iş.


  • titiraprap  (09.06.15 19:55:45) 
sevgili @cekilmis gayfe senin gibi zavallılara sadece acıyorum! olaya direkt yaştan dem vurduğuna göre bi hayli yaşlı bir teyze olmasın!


  • le fantome de l opera  (09.06.15 20:01:01) 
Ruh ikizini değil de ruh kuzenini ararsan bulman daha olası.


  • elorelia  (09.06.15 20:01:31) 
bulup da çok iyi arkadaş olarak kalman da olası... Ya her şeyiyle benzeyen bulamazsın ama benzer şeyler yaşayan benzer ortamlarda yetişen benzer ortak değerleri olan insanlar var ve onlarla karşılaşabilirsin.

Hayat arkadaşı = ruh ikizi olarak düşünme derim. Her zaman öyle olmayabilir. Sana farklı kapılar açacak, hiç yapmam dediğin şeyleri yaptıracak sana çok zıt biri de hayat arkadaşın olabilir kim bilir...

ben git gide şeye inanmaya başladım, doğru insan diye bile bişey pek yok. Yani var ama, doğru şartlarda doğru psikolojik durumlarda karşılaşsan her 100 kişiden 60ıyla (götümden sallıyorum) gayet tatlı bi ilişki yaşayabilirsin. Böyle düşünüyorum. Çünkü herkeste hoşuna gidebilecek mutlu olabileceğin bir şeyler vardır bence.
  • rodriguez2  (09.06.15 20:08:19 ~ 20:10:25) 
ben amcanım senin herkesi teyze zannetme. biz de küçükken öyle zannederdik bunda bir şey yok aslan.


  • cekilmis gayfe  (09.06.15 20:16:26) 
@cekilmis gayfe tamam amca o halde ben büyümek istemiyorum. teşekkür ederim, üstün fikirlerine bana yol gösterdiğin ve büyüklük yaptığın için...


  • le fantome de l opera  (09.06.15 20:26:11) 
mottonuz "her zaman daha iyisi vardır" olsun gençler...


  • mesgul ve huzursuz  (09.06.15 20:47:55) 
hocam zaten hintlileri ve çinlileri çıkar. bişi kalmıyor.


  • anonymice  (09.06.15 20:59:47) 
Bir insanı gerçekten seversen senle aynı televizyon kanalını izlediğini gördüğünde bile ruh ikizin sanabilirsin. (bknz: there is no spoon)


  • sinekvalesi  (10.06.15 14:39:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.