[]

IKEA nakliyat fiyatları

100 liranın üstü alacağınız şeyin %13'ü fiyat diyorlar internetten alışverişlerde. Çok yüksek değil mi?

Mağazadan gidip alırsan değişen bir şey oluyor mu? İstediğim parçaları zaten internet üzerinden sipariş veremiyorum.


 
zaten internetten sipariş veremiyorum demişsin o zaman gidip almak dışında bir seçeneğin yok ki
soru ney :P

  • neira  (09.06.15 17:12:23) 
Soru şu;

İkea'nın mağazalarında nakliyat ücreti kaç liradır?
  • alihoca  (09.06.15 17:20:49) 
hayır mağazada da aynı nakliye fiyatları geçerli.

edit: pardon, mağazada montaj için %'li fiyatlandırma vardı.

imkansız değil, 1500 lira tutarında ürün aldım ikea'dan geçen kasım'da. montaj + nakliye için 150 tl ödedim. nakliye kaydı alan elemanlar alışmış "isterseniz küçük parçaları arabanızla götürün" diyorlar.

türk mobilyacıları dolap diye içinde bir adet boru, iki de çekmece bulunan dolaba 2000 tl istediği sürece ikea'dan mobilya almaya devam edecek gibiyim.
  • pokerface  (09.06.15 17:24:40 ~ 17:54:52) 
Parça başı nakliye fiyatı çekiyor ikea.. Yaklaşık 2 ay önce kanepe aldım. 4 parça olarak hesaplayıp 45 tl gibi bir rakam çıkardılar bana.

İlk parça 30 TL sonraki her parça için 5 TL olarak hesaplıyorlar.

edit: İzmir mağazadan aldım ürünü.
  • ondkz  (09.06.15 17:30:16 ~ 17:30:49) 
ben alisveris yaptigim zaman kendi tasiyabildigim seyleri yanima alip buyuk parcalari kargoya verdim temiz oldu. parca basina oldugu icin baya fark etmisti.


  • oshamahue  (09.06.15 17:43:20) 
ikeadan mal almak bu şartlarda inanılmaz mantıksız.

hizlian.com'dan buzdolabı aldım beleş kargo, çamaşır bulaşık makinası beleş kargo.
evidea'dan oda büüyklüğünde dolap aldım beleş kargo.

ikeadan olsa sırf dolaptan 50 lira kargo çekerlerdi 4-5 parça sayıp.
aptalca bi sistemleri var bence siktir et ikeayı araban yoksa.
  • kamera motor  (09.06.15 17:45:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.