[]

lg g3 - g4

ge 1250-1300 arasi, g4 hepsiburada'da 2000, turkcell'lerde 2200. sanirim hepsiburada'dakinin garantisi yok galiba, ama zaten 1250-1300'luk g3'lerin de yok sanirim. sizce hangisini almak daha mantikli?




 
Akıllı telefonların günümüzde patır patır kırılıp bozulduğu dönemde garantili almanın mantıklı olacağını düşünüyorum :)


  • fernandoenes  (09.06.15 15:12:03) 
biri ust model olunca telefonun yavaslamasi vs 7ay daha sonra olur gibime geliyor. Ben de bakiyorum bu ara s3 cok yavasladi ama bozulmadan yenisini almak da koymuyor degil


  • solenkol  (09.06.15 15:15:39) 
zenginsen ve zevk/fors için telefon alıyorsan ayrı. ama yok yeni telefon alacam diyorsan son model almak bence son derece gereksiz. 2 hafta sonra eskiyor. insanın hevesi kaçıyor. s4 aldıktan 3 hafta sonra s5 çıkınca s4ü satıp s3miniye geri döndüm. kafam rahat.


  • cetoxim  (09.06.15 15:57:22) 
lg g3 aldım ve çok memnunum, garantisi yok derken samsung türkiye garantisinden bahsediyorsunuz sanırım, yoksa ithalatçı firma garantisi var biliyorsunuz.neyse asıl mevzu kısıtlı bütçe ve fiyat performans olarak bence kesinlikle lg g3. kıyasla ma yaptırdığımda lg g4 ü seçmek için size sadece şunları sunuyor, daha yeni bluetooth desteği, daha yüksek veri aktarım hızı ve daha yüksek çözünürlükle kamera 16 mp (ki g3 ünki de çok başarılı 13 mp )- birde nereye haracayacağınızı bilemediğiniz fazladan 800 tl para.


  • trejemu  (09.06.15 16:38:36 ~ 16:39:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.