[]

Ucak - El Bagaji - Gida Maddesi

Merhabalar,

El bagajima, ki kendileri sirt cantam oluyor, bi yarim kilo kadar gida maddesi koymam gerekiyor. Gida maddesi diye artistik olsun diye yazdim, bildigin anam babam lokum. Ozel uretim oldugundan kelli her yerde bulunamiyor. Sizce sikinti cikar mi guvenlikten gecerken filan? Ben bilmiyorum bu isler nasil oluyor. Bilgilendiriverin bea. :)

Not: Mobilim, tikler er ya da gec gelecek.

Not 2: 400u vermediniz, sizi seviyorum.

 
akışkan bir şey olmadığı sürece (Bal, reçel gibi) hiçbir sorun olmaz. yurt içi seyahatlerin için konuşuyorum...


  • north of saturn  (09.06.15 13:07:03) 
Tr için sikinti yok. Yurtdışı olunca da ulkesine göre degisir. Turk lokumunu tanimayan bir kapi kontrolu yapan adama meyveli marshmallow demistim Sikinti bitmisti.


  • rubiks cube  (09.06.15 13:12:02) 
alırlar


  • basond  (09.06.15 13:23:29) 
ben tereyağı getirdim kabinde. sıkıntı olmadı :) ( yurt içi )


  • spirit crusher  (09.06.15 13:35:24) 
yurtdışına gidip gelirken katı gıda çok taşıdım el bagajında, hiçbir şey olmaz. özellikle orijinal, mümkünse vakumlu ambalajında olursa daha iyi.


  • lily briscoe  (09.06.15 13:54:52) 
yarım kilo az. 2 kilodan aşağı geçirmezler.

şaka bi yana, harbi az :) daha çok götürün
  • prodeq  (09.06.15 14:03:32) 
sıvı olmadıkça istediğin gıda maddesini götürebiliyorsun


  • cekilmis gayfe  (09.06.15 14:16:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.