[]

nolur yardım edin

daha önce bahsettiğim iş yerinde ki oda arkadaşım bugün yine geldi benim masamda çalışmaya başladı sorsan sözde bana çizdirecek bende işi öğrencem yanlışlıkla sekmeyi kapattım lan o bi kaybolursa bi yerine montalarım o parçayı dedi.
şok oldum cevap veremedim zaten yine beni masaya sıkıştırmış bi vaziyetteydi. işi yapmaya devam ettim.

öğleden sonra idari işler müdürüne gidip odamın değiştirilmesini yada odaya başka insanlarında alınmasını isticem. 1 ay sonra iş yeri taşınacak o zaman büyük bi oda verin tüm arge aynı odada olsun yada beni bu adamdan bi şekilde kurtarın dicem ama bu adamla bu müdürle eskiden çok yakın arkadaşmış şuan aşırı samimi değiller ama bizimkine söyler diye korkuyorum. napcam ben ya işten çıakrsam o kadar borcu ödeyemeyiz. başka iş arıyorum eskiden buluyodum şimdi bulamıyorum da dayanamıyorum artık resmen sapık benim gözümde eskiden iyi niyetli sadece ağzı bozuk diyorum geçen gün bi video izliyodum oda oturdu yanıma kapattım bende

aman da abisini kıskanırmış dedi ne saçmalıyosun ya sen dedim hadi hadi dedi güldü gitti aq delircem ya.

-- ayrıca durumu ne eşim ne de çevremdekiler biliyo sadece kayınvalideme anlattım o da işi öğrenen kadar sık dişini herkes sorun yaşıyo işinde sakın çıkma dedi.

 
valla böyle durumlarda dışarıdan atıp tutması kolaydır yaşadığın stresi anlıyorum ama " lan o bi kaybolursa bi yerine montalarım" lafı iş hayatını zartını zurtunu geçtim normal şartlarda kavga sebebidir, "sen ne diyorsun lan oç" diyerek birisine kafa göz girme sebebidir. bu lafı yutabildiysen büyük başarı. ben yutamazdım. normal bir iş sorunu değil bu, başka bir boyut.


  • sir gawain  (09.06.15 11:56:13 ~ 11:56:36) 
affına sıgınarak "o bi kaybolursa bi yerine montalarım o parçayı" buna çok güldüm. sende çok kafana takıyorsun. sert tepki ver biraz daha. atırlırsanda atılırsın siktir et. bir öz deyişte söylendiği gibi: sonunu düşünen kahraman olamaz.


  • 2006  (09.06.15 12:45:38) 
bazı insanlar aşırı samimi ve rahat oluyolar. ama bu seni rahatsız eden bi adam zaten tavırlarıyla. yani başta sen de, sadece ağzı bozuktur, diye düşünmüşsün ama fikrin değişmiş. sana dik dur eğilme diyeceğim. sadkfjlsfd. kıdemse kıdem, yaşsa yaş. adamla ilk etapta muhatap olasın yoksa gidip söyleyebilirsin ama bu sırada ona da soğuk davran ki dedikleri gibi sinsi konumda kalma. kısa cevaplarla geçiştir adamı. tekrar bok bok konuşursa da, hayırdır filan de. monte ederim derse, e dene bakalım de. sakin ama sert durmaya çalış. küçümser gibi tepki de verebilirsin, yarı gülerek "yok ya alla alla?!" gibi.

kayınvalideyle dertleşmen ayrıca çok tatlı ^^
  • snape i başından beri tanırım  (09.06.15 12:49:06) 
Eğer beni işimden eder diye gidip şikayet edecemiyorsan, adamın terbiyesizliğne rağmen, yönetici seni işten çıkaracaksa, zaten o işyerinde hiç durma bacım.

Ne demek "bi tarafına monte ederim", bir kadınla böyle konuşulur mu? Asker arkadaşın mı var karşında. Orası iş yeri be terbiyesiz.

Ben ofisten içeri girdiğimde, karşı masamda çalışışan kurgucu çocuk, oturuşunu düzeltiyor be. Bütün gece çalışmış, sabahlamış garibim, ayaklarını masdaya dayamış, beni görünce toparlanıyor. Neden? Ben onun amiri miyim? Hayır. Çünkü kibar, efendi, saygılı. İçinden geliyor adamın.

Gidip, yazılı dilekçe ile şikayette bulun. "Montelemeli, sokmalı" konuşuyor de. Ne olursa olsun. Çünkü terbiyesizliğin dozunu artıracak bu, demedi deme.
  • old possum  (09.06.15 13:18:31 ~ 13:19:52) 
sokak agzi ile monte cumlesini kurmusken "o kadar da değil" deseydin (bak sadece bu cümleyi) diğer ayrintilari içinde biriktirip tedirgin olmazdin.


  • rubiks cube  (09.06.15 13:20:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.