[]

acil nakit ihtiyacı

arkadaşlar, şuan çok acil 100 tl ye ihtiyacım var -tabiki geri ödeceyeceğim- kim bana 100 tl verebilir?




 
Bu tarz duyurulara bu aralar denk geliyorum. İşe yarıyor mu nan hakikaten?

Şaka bir yana sık gördüğüm bir duyuru türü olduğu için de dolandırıcılık olduğunu düşünüyorum haliyle, aman dikkat, duyuruda yeni bir şey değil biliyorsunuz.
  • stratejisizsiniz  (09.06.15 12:35:08) 
100 tl ile dolandırıcılık mi oluyor? Arkadaşlarımdan ses çıkmadığı için buraya yazma gafletinde bulundum demek her yazanın amacı dolandırıcılık olarak niteleniyormuş öğrenmiş oldum.


  • indescribable  (09.06.15 12:54:57) 
buradan samimi olduklarıma rahatlıkla borç verebilirim sıkıntı yok, ama işte kimseyi tanımıyorum :)


  • redeath  (09.06.15 13:03:01) 
özele gel :p

@stratejisizsiniz, ben ne zaman çok sıkışsam bu şekilde duyurudan yardım aldım ve sağolsun duyurucular her zaman elimden tuttu. burada dolandırıcılar da var elbette ama duyuruda sık vakit geçirenler kimin iyi kimin kötü niyetli olduğunu anlıyor genelde. zaten bu tip borç harç mevzuları da yine bu kişiler arasında oluyor, toplam 2 tane duyurusu olan adam "acil 200 lira lazım" yazsa kimse dönüp bakmazdı bile.

dediğim gibi ben parasının hesabını tutamayan mal bir ergen olarak sıkışık anımda duyurucuların çok yardımını gördüm, şükür ki hepsine de söz verdiğim zamanda borcumu ödedim. alnımız ak başımız dik. hüloğ. indescribable'a özel mesaj atmayıp bu duyuru altında "ben veririm" dememin sebebi de dolandırıcı falan olmadığını bilmem ve iyi niyetini bu duyuruyu okuyan herkese göstermek istemem. emin olun herkes utanıyor böyle duyurular açarken, çünkü onlar da farkında dolandırıcılıkla veya başka şeylerle itham edilebileceklerinin. "borç verebilir misiniz" duyurusu açmak ve sadece "hmm dolandırıcı" temalı cevaplar almak hoş değil neticede.

birbirimizi sevelim, sayalım. bana el verdiler, ben de imkanım olduğunca el veririm. yok mu ulan para isteyen?
  • der meister  (09.06.15 13:04:41 ~ 13:07:11) 
der meister for the president


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (09.06.15 14:24:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.