[]

kalpte iğne batması

sizce sebebi nedir bunun,doğru dürüst nefes alamıyorum,derin nefes alırken kalbime iğne batırıyorlarmış gibi oluyor.

ciddi bir durum olabilir mi


 
Tabiki olabilir korkutmayin bizi lutfen bi kapi pencere bi sey acip temiz hava almaya çalışın ve bi yakininizdan yardim isteyip hastaneye gidin


  • kupakızı  (09.06.15 03:00:29) 
gecen burda biri yazmıstı, o da doktordan duymus. batma, bıcak saplanması gibi noktasal agrılar cogunlukla kas agrısıymıs. allah korusun daha ciddi biseyde, genel baskı, darlık gibi his oluyormus.
korkma bana da cok olur:)

  • art vandaley  (09.06.15 03:32:15) 
eskiden sık olurdu. epeydir olmuyor. nefes alamazdım sanki iğne saplanırdı. çok az nefes al ver yaparak geçmesini beklerdim. sonra tam nefes aldım bir keresinde iğne harbiden saplandı gibi oldu ama tek seferde geçti. zaman zaman oluyor yani.


  • mahsusmahal  (09.06.15 04:11:12) 
iğne batması gibi değil de 2 kez ortadan ikiye ayrılacakmış, çatlayacakmış gibi olmuştum. sanki biri içinde bıçak gezdiriyormuş gibi. hatta hafiften korkmuştum, ölüyor muyum diye, sonra birşey olmamıştı.


  • harvey  (09.06.15 09:35:58) 
ciddi druum değil.

aynısını çok yaşıyorum. böğrün açık rüzgar yersen kas spazmı oluyor göğsünün üstünde. zararlı bişi değil ama çok sinir bozucu ölüm gibi.
  • kamera motor  (09.06.15 10:04:03) 
kas ağrısı o. göğüs kafesi kası ağrısıdır hatta. geçen günlerde sıkça yaşadım. genelde stres ve yatış pozisyonundan kaynaklanıyor. sakinde iplemeyip günlük hayatınıza devam ediniz.


  • dieselsingle2  (09.06.15 10:15:30) 
Ciddi bir durum olabilir, genel sağlık durumunu bilmiyoruz, "iğne batması" gibi bir anlatım da tahlil olmadan fazla açıklayıcı olamıyor tabii. Ama hiç ciddi bir durum olmayadabilir. Midenin üst kısmında kalan gaz kalbe baskı yapıyor hissi verebilir, "kalp krizi mi geçiriyorum?" diye acil'e gidip aslında gaz sıkışması yaşadığını öğrenen insanlar var.

Diğer arkadaşların dediği gibi kas ağrısı da olabilir. Bir düşün bakalım son 24 saat içinde hapşurdun, öksürdün, ya da bağırdın mı? Bende arada hapşurduktan sonra oluyor.

Başka bir seçenek akciğer. Özellikle sigara kullanıyorsan akciğer ile ilgili bir durum olabilir, sen onu kalp diye yoruyorsundur.

Bir seçenek daha var kadınsan, regli dönemi yaklaşırken göğüsler hassaslaşır. O zaman iğne batması gibi hisler olabilir göğüste. Göğsünün kalbe yakın tarafında oluyorsa onu da kalp sanabilirsin.
  • iamelf  (09.06.15 13:05:46) 
Göğüste o ağrıyı hissettiğin zaman derin derin nefes alacağım diye göğsünü zorlama. Hatta göğüsten nefes alma diyaframdan al öyle durumlarda. Bir de gece soluna yatmamaya özen göster. O zaman geçer. Yani benim geçiyor.


  • köstebek kurabiye  (09.06.15 13:13:38 ~ 13:14:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.