[]

Baskasina ait kredi kartiyla ucak bileti

Yunan aegean havayollari ile ucak bileti alincak. Kart sahibi ile yolcu ayni degil. Sikinti cikar mi?




 
Yooh yav. zaten sitede soruyor yolcu kart sahibi mi diye.


  • six packsiz  (08.06.15 18:29:35) 
Pegasus, thy falan ortak uçuştur gibi geldi bana? Türk uçuşlarında sorun yaşamadım ben hiç. Ama aegean ı bilmiyorum.


  • acan99670  (08.06.15 18:29:59) 
ortak uçuş derken hocam? sunexpress anadolu jet gibi mi kastettiğiniz? bildiğim kadarıyla değil.

thy'de yurt içi problem olmuyordu ama yurtdışı olunca emin olamadım. sırf bu yüzden kart çıkarasım da yok.
  • aliscan  (08.06.15 18:53:22) 
güzel soru :)

yanlış bilgi vermemek için thy'den baktım:

Bir ya da daha fazla havayolu şirketinin, anlaşmalı oldukları havayolu şirketi tarafından gerçekleştirilen uçuş için kendi uçuş kodu ve numarasını kullanarak kendi seferiymiş gibi satış yapabilmesidir.

Yani havalimanlarında oluyor ya bi emirates bir thy yazıyor mesela aynı uçuş. uçak thy'nin ama thy'ye ek olarak emirates de kendi adıyla kendi uçağı gibi bilet satıyor. gidip bakıyorsun thy'miş.

tr'den yunanistana gidiyorsanız böyledir büyük ihtimal. skyscanner.com da aynı saat ve hattaki uçuşlara bakarak da anlayabilirsiniz.
  • acan99670  (08.06.15 18:59:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.