[]

telefonda dinleniyorum

arkadasla telefonda monster notebook muhabbeti yaprken 1 dakika sonra twitterdan @monsternotebook takip etti. nasil oluyor bu? nasil bir tesaduf?




 
ohanzi. daha önce monster notebook aratmış olabilir misiniz google'da? belki facebook sayfasına ya da twitter hesabına bakmış/beğenmişsinizdir?


  • orient blue  (08.06.15 17:23:48) 
Tesadüf olmayabilir de senin telefonun ile twitter hesabının nasıl bir bağlantısı var?


  • osurdum  (08.06.15 17:26:13) 
böyle bir teknik imkanı olduğunu zannetmiyorum monster notebook'un. yani yapmak isteseler yaparlar belki ama bu güce sahip olacak kadar olduğunu sanmam. hadi dinledi, twitter hesabıyla eşleştirmeyi yapabilmek? olacak iş değil. mutlaka bi yerde bi data bırakmışsınızdır. geçmiş tweet'leriniz arasında monster, notebook falan gibi kelimeleri bi aratın. onlar da öyle takip ediyor zaten. "bu adam konuyla ilgili" dediklerini yakalıyorlar.


  • cevap botu  (08.06.15 17:27:35) 
bence her yerden dinleniyoruz. geçen aylarda arkadaşla ayakkabı muhabbeti yapıyorduk. ayakkabım yırtıldı yenisini almam lazım diyorum, çat iki dk sonra ayakkabı reklam mesajı geliyor.

veya karnım acıktı deyince çat yemek reklam mesajı geliyor. konuyla ilgili biraz bağlantılı olarak zamanında böyle bir entry girmiştim:

eksisozluk.com
  • the silent enigma  (08.06.15 17:27:35) 
oha şok oldum ya. duyuruyu silmeyin lütfen, gelişmeleri takip edeceğim.


  • bedrozan  (08.06.15 17:29:21) 
monsterin sitesinden sipariş verdiğimden beri nerdeyse açtığım her sitede monsterın reklamını görüyorum.bende çözümü bulamadım.


  • mungojerry  (08.06.15 17:59:39) 
Telefon konusmasi sirasinda olmasi cok garipti.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (08.06.15 19:45:47) 
Bir şeyler var .bu kadar mı tesadüf olur?
Geçen haftalarda bir arkadaş telefonundaki -galeriden- bir fotoğraf gösterdi .bir arkadaşının facedeki fotoğrafı. aynı günün akşamında o fotoğraf face de tanıyor olabileceğin kişiler arasında göründü. o günün öncesinde ve şu ana kadar daha da karşıma çıkmadı. tamam arkadaşla facede de arkadaşız ama yine de tuhaf .

  • 1adam  (08.06.15 20:45:58 ~ 22:03:57) 
CCC BIG BROTHER CCC


  • patr  (09.06.15 06:55:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.