[]

Tuvalet tadilat masrafı

Şuan oturduğumuz evde tuvalet eski. Böyle kullanmak çok yorucu. Ev sahibi pek tadilata yanaşmıyor.

Fayansların komple değişmesi
Klozet ve sifonun değişmesi

Ne kadar tutar? Tuvalet büyük değil. Aynı şunun gibi
www.tr.all.biz

 
2x2x2.7 mt lik bir wc için:
4 m2 yer seramiği
20 m2 duvar seramiği (kapıyı minha ettim pencereyi etmedim)
tam boy duvar seramiği yaptık. araya ek bir şeyler koymadık.
24 m2 iş. 20 tl den seramiği alırsın. firesi dahil 25 tl diyelim. 600 tl seramik tutar. işçiliği de yapıştırıcı ve derz dahil 20 tl ye anlaşsan 500 tl de o tutar. ufak tefek süzgeç falan masrafı çıkacak. krom alırsın 50 tl falan tutar.
klozet gömme olmasına gerek yok normal bir klozet taş çatlasa 500 tl takımı dahil olması lazım. lükse gidersen 1000 tl tutar. ben eve 400 lük takardım. seramiği yapan ustayla falan anlaşmak ve bunu da dahil anlaşmakta fayda var.
yani bütçene ustana bağlı tabi ama işi bilmediğini kazık yiyeceğini düşünerek 1500-2000 tl masraf çıkabilir. işi bilen adam 1000 tl civarına halleder ama malzeme kalitesi çok süper olmaz. duvar yüksekliğin 2.7 değildir herhalde ordan da biraz düşme olur.

armut.com dan teklif alıp ona göre karar versenize.
  • ozdek  (08.06.15 17:11:15) 
Çok teşekkürler hocam. Armutu araştırma yaparken farkettim. Bi bakacağım şimdi


  • tavish11  (08.06.15 17:39:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.