Giriş
(4)

Lisede alan seçimi

bira sisesi kapagi
Kardeşimin alan seçmesi gerekiyormuş. Bana soruyorlar ama ben nereden bileyim sist şu anda ne halde.Kendisi ileride hukuk okumak istiyor, lisede ise dil alanında devam etmek istiyor. Şimdi bu kız dil tercih etse, üniversite sınavlarında bir sıkıntı yaşar mı?Diyor ki sayısalım kötü olduğu için okul p
Kardeşimin alan seçmesi gerekiyormuş. Bana soruyorlar ama ben nereden bileyim sist şu anda ne halde.
Kendisi ileride hukuk okumak istiyor, lisede ise dil alanında devam etmek istiyor. Şimdi bu kız dil tercih etse, üniversite sınavlarında bir sıkıntı yaşar mı?
Diyor ki sayısalım kötü olduğu için okul puanımı yüksek tutmak amaçlı dil okumam lazım.
Bi yardım edin a dostlar.
0
bira sisesi kapagi
(08.06.15)
ille de hukuk derse yaşar.

her alanın farklı ders izlencesi oluyor. dillerde mat 2, biyoloji, kimya , fizik vb gösterilmez genelde. hukuk için de bunları çözmesi gerekir sınavda. dil okursa çok büyük ihtimalle dil bölümüne gidecektir.

he "ben süper zekayım" diyorsa ve ayrıyeten onları çalışırım diyorsa -ki oldukça zor- olur, neden olmasın.
0
lesmiserables
(08.06.15)
dilde matematik ve edebiyat dersleri yok ki? hukuk için ikisi de lazım, eşit ağırlık seçmesi lazım yoksa yapamaz sınavda.
0
littlejack
(08.06.15)
haci ilerde ne okumak istiyorsa o alani sececek. TM'de de kotu bir okul puani almaz zaten az biraz calissa. TM'yi yapamiyorsa zaten hukuk falan hak getire kasar yanlis anlama.
0
jedilance
(08.06.15)
hukuk istiyor ama sayısalı yani büyük ihtimalle matematik dahil kötü, dili seçip türev integral, nasıl öğrenecek.
eşit ağırlıkçılar sayısalcıların hukuk tercihi yapmasından dert yanıyor adamalr ygs'de fen matematik allah ne verdiyse yardırıp birde lys'de eşit ağırlıktan sınava girip önlerine geçiyor diye.
okuldan iki puan fazla alacak ama 80 soruluk matematiği yapamayacak, dilde okursa hukuk hayal.
0
kuzey li
(08.06.15)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.