[]

Akpden kurtuduk demek ki millet stratejik oy atabiliyor

Gördünüz mü ? Tüm dünya da bunu konuşuyor.Türkiyedeki seçim dünya için önemli bi haber değil mi ?




 
Lan kafanız hiç mi çalışmıyor? Yüzde 41 aldı AKP , en yakın rakibine 15 puan fark koydu. Adam stratejik diyor ya... Dünyanın her yerinde yüzde 41 oy alan parti iktidar olur, bizim saçma sistem hariç. Hala birinciyiz ve erken seçimde iktidarız.


  • ne nicki be  (08.06.15 08:41:25) 
ne nicki be yine dönmüş, çıldırcam.

cenkist, evet, ilk kez elektrik kesintisiz, çuval çuval oy kaçırmasız bir seçim görebildiğimiz için ben öncelikle mutluyum. Stratejik oy konusunda evet, o kadar cahil bir millet değilmişiz. Aydınlık bir geleceğe dair ilk kez bugün umudum var.
  • dessy  (08.06.15 09:02:21) 
kafalara vura vura, isyan ede ede AKP nin oyları düştü, ama bence kötü oldu HDP nin daha fazla adayla barajı geçmesi falan. onlar yüzünden katledilen masumları unutup HDP nin eşitlik adı altında meclise girmesi falan gerçekten garip. samimiyetlerine inanmıyorum açıkcası onların bu sebeple kötü oldu ama evet ilk defa elektrik kesintisi yok kediler sağlam melih başgan bi oy alanını kapatmadı bilmem kaç saat açıklanamayan oylar yarım saatte artmadı falan. normal olan bu ama biz action sahnelerine alışkın olduğumuz için garipsedik:D


  • indescribable  (08.06.15 09:52:09) 
@NE NICKI BE
aga sen gerizekali misin? kaldirsaydiniz 15 yildir baraji o zaman? 2002de yuzde 30 oyla meclisin yuzde 70ini kapatip 380 milletvekili aldiginizda sistem superdi?

ulan sen yuzde 40 aldiysan yuzde 60 alan diger gruplar da mecliste zaten.

mhp ile chpnin orani akpden fazla ama akpnin 255 mv var, chp ile mhpnin toplam 210 milletvekili. bunu da acikla o zaman hiyar agasi.
  • baldur2  (08.06.15 10:24:28) 
@ne nicki be,
birincisi akp %41 değil %40,85 aldıahasahsajh
ikincisi chp-mhp toplam %41,26 ediyor, yani dediğin gibi %41 hükümet için yeterliyse kenara çekilin ve sizden fazla oy alan chp-mhp koalisyonuna dışarıdan destek verin de ülke hırsızdan uğursuzdan kurtulsun, taşaklarımız serinlesin

%34 ile iktidar olup parlementonun %60+'ına sahip olduğunuzda
"yeau dünyanın neresinde %34 ile iktidar olunuyor? madem olunuyor, bu kadar koltuk nereden çıktı? dediniz mi? demediniz. o yüzden şimdi mal mal "%41? ihtidar? :(" diye ağlamayın. sistem bu.

%10 barajına güvenip ülkenin geleceğiyle oynamak için yeter koltuğu alacağınızı sandınız, elinizde patladı. kendi düşen ağlamaz, ağlama sümeyyecan.

ayrıca niye hemen erken seçim diye ağlamaya başladınız hacılar? hani milletin iradesi hani sandıktaki cevap? hani nerdesin nerde?

hele bi dur. kısa adam hökümeti kuramayınca uzununuz hükümeti kurma yetkisini kılışdara verecek (seve seve), onlar da kuramassa ağlarsınız erken seçim diye.

edit: aha baldur benden önce vurmuş ahskhagfakjfa
gerçi vuracak varsa vursun bunlar kolay kolay ölmez
  • azizakin  (08.06.15 10:30:24 ~ 10:32:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.