[]

HDP - Meclis - Apo

şimdi HDP mecliste, tamam eyvallah. tamamen kürt halkının hakkını savunmak, söz hakkına sahip olma amaçlı girilen her yola tamam. ama bunların asla pkk ya yardım etmeyeceğinden emin olamayız, apo yu çıkarma girişimleri içinde olmayacağını bilemeyiz malum köprü ayı dayı meselesi.


apo nun salınması yönünde girişimlerin kabul edilmesi olası mı?

 
şu dönemde pek olası değil bence


  • neseranni  (07.06.15 21:22:35) 
4 sene fav'a atıp beklemek varken, güven kaybetmek istemezler, bu iktidarda öyle bir girişimde bulunmaz, oy oranlarını kemikleştirip yeterince güçlendiklerinde olursa olur.
Daha 2 senelik bir partinin alacağı risk değil.

  • neferkitty  (07.06.15 21:24:12) 
HDP şu an hiçbir icraatın içinde olmayacak, olası bir koalisyonda da yer almayıp bekleyerek güçlenecek. Ki olması gereken de bu zaten. Umarım böyle olur.


  • angelus  (07.06.15 22:17:23) 
Bence bunu deneyebilirler, olmaz dediğimiz neler neler oldu. Hükümete dışarıdan destek vererek pazarlık güçlerini arttırmaları olası ve ileride bunu da deneyebilirler, şaşırmam. Kabul edilir ve Abdullah Öcalan salınırsa da şaşırmam.


  • roboute guilliman  (07.06.15 22:20:51) 
öcalan'ın yegeni meclise girmiş, soyadı öcalan olan birine maaş vericez milletçe hep bunlar akp'nin şımartması bunları.


  • Fritz-X  (07.06.15 22:23:07) 
Apoyu serbest bırakacak her hamle destekleyecek partiyi alaşağı eder. Bu saatten sonra bireysel olarak yapılacak tek şey mevcut dik duruşu sürdürmek olacaktır. Bir diğer mantıklı hareket de bu yezitlerin yolsuzluklarını ortaya dökmek olacaktır. Durmak yok yola devam.


  • o cocuk  (07.06.15 22:33:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.