[]

Bu endoskopi sonucunu halk dilinde açıklayabilecek olan?

Dr. gurular, capste sonuç...Ben göğsümünün birkaç parmak altında çok acı hissediyordum ve komple ultrason yapıldı bi şey çıkmadı. Bir de şişlik var paso.
Sebebi buradaki yazarlar mı acaba?



 
Doktor değilim ama gördüğüm kadarıyla her şey iyi sorun yok diyor. Sorunun cildiye ile alakalı olmasın?


  • anonymice  (07.06.15 17:21:47) 
Cildiye ile ilgili olduğunu sanmıyorum içerde acım var..
Ayılırken dr reflü,bakteri ve lezyon bişiler dedi de hatırlamıyorum,patolojiye de yolladılar bişiler..meraktan sormak istedim yine de

  • gadlemler  (07.06.15 17:33:58) 
şimdi özofagus(yemek borusu)-mide bileşkenin üzerinde ufak bir erozyon varmış yani tahriş olmuş gibi düşün. onun dışında midenin çıkışında yani onikiparmak bağırsağına doğru olan tarafında kızarıklık ödem ve yine bu erozyon izlenmiş ve biyopsi alınmış(doku örnekleri) onlara da bakacaklar nedir ne değildir diye. mesela helikobakter pylori var mı onlara bakacaklar. yani korkulacak bir şey yok. bir tedavi göreceksin ama korkma yani. beslenmene dikkat et, acı yağlı yanık baharatlı ve çok sıcak şeyler tüketme. aç karnına kahve çay asitli gıdalar tüketme. dengeli beslen.

başlığın altına yazdıklarını okumamışım pardon. evet bunlar bütün şikayetlerini açıklıyor. gastropatin var. yani inflamasyon izlenmemiş ama epitelde, mukozada hasar izlenmiş. biyopsi sonucunda sebebini bulup ona uygun tedavi ederler.
  • shotgunwoman  (07.06.15 17:48:22 ~ 17:51:26) 
shotgunwoman +1


  • eksitadinda  (08.06.15 20:03:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.