[]

Birine yanlış bir tepki verdim galiba

Dedem park ederken dibine kadar giren (dedemin de dörtlüleri yakmaması hata), hasdi ilkinde fark etmedi, ikincisinde de aynısını yapan. Bir de dedem park edince camı açıp laf sayan bir taksici var.

Ben de söylenir gider diye izliyorum uzaktan. Çünkü başta dedemin dörtlü yakmamasından dolayı adama hak vrmiştim. Neyse, baktım söyleniyor, iner şimdi yaşlı başlı dedeme bir ley yapar endişesiyle gözüm döndü.

Bekle lan diye koştum, ben koşunca ilerledi o da. Arkasından yetiştim bagaja bir tokat salladım. Durur gibi oldu, devam et lan elimde kalmadan dedim, bastı gitti.

Şimdi diyorum ki, bunun yerine çaktırmdadan oraya gidip, bire şey yapmaya kalkarsa müdahale etmeliydim. Vewya gidip hayırdır birader sıkıntı ne sen de şöyle yaptın o zaman. Hadi devam et diyip göndermeliydim.

Yoksa belki de dedem haksızdı, durduk yere adama haksız bir tepki mi vermiş oldum diyorum. Ama işte insan bir anda çok sinirlenebiliyor. Çünkü kendimce haklı olduğumu düşündüğüm bir şeyde, bir de üstüne arabama zarar vermeyecek şekilde bile olsa birisi öyle dokunsa, bir de mecburen cevap veremeyip gitmek zorunda kalsam gece sabaha kadar sinirden kendimi şapardım. Acaba bu kadar takıntı yapmam benim arabama çok kıymet veriyor olmamdan mı?

Çok vicdan yaptım. Dedeme de diyorum küfür falan etti mi. Ettiyse en azından içim rahatlayacak tepkimden dolayı. O da bir şey demiyor.

Özetle, bu öfke kontrolünü nasıl sağlarız ya? Ben bıktım ayarsız tepkilerimden.

 
bir olayda taksici varsa %90 taksici haksızdır. %10 üstünde düşünüp de kendini üzmeye değmez. kanser olursun genç yaşta. iyi yapmışsın orospu çocuğuna.


  • scent of a pastrami  (07.06.15 02:37:42) 
deden yaslı gorunuyor mu? valla bi taksiciye oranla cok abartılı bi tepki vermemişsin. dua et inip levyeyi totona sokmamış:) anlamıstır senin buyugun oldugun, korumanı da. anlamasa zaten levye:)


  • art vandaley  (07.06.15 02:40:36) 
hehehe. gözümde canlandı böyle "hay allah şimdi de" diye düşünen bi insanın sinirli sinirli koşturması. iyi olmuş, verin böyle tepkiler. zaa xd


  • snape i başından beri tanırım  (07.06.15 08:14:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.