[]

biraz moral, destek, motivasyon

Cok berbat bir hafta geciriyorum.

Final donemi. 3 tane teslimim var. 3'unu de yetistiremedigim icin kritik durumdayim.

4 gun cok hastaydim. Uzerine bir aile buyugumuzun vefat haberi geldi, memlekete dondum. En deli calismam gereken 5 gunde hicbir sey yapamadim.

Dunku teslimim cenaze ile cakistigi icin bu gece yolladim. Istedigimden cok daha kotu oldu. Dersin hocasi alman ruhlu, zannetmiyorum ki anlayis gostersin:(

Yarina ve pazartesiye yapmam gereken iki is var. Cok asiri verimli calismam gerek. Fakat enerjim mental ve fiziksel olarak tukenmek uzere.

Pazartesi aksamustu her sey bitecek umuyorum ve 1 hafta tatile gidecegim bir aksilik olmazsa.

Gecemi aydinlatacak seyler soyleyene mutesekkir olurum. Gercekten birkac guzel lafa cok ihtiyacim var.

 
Zorluklar karşısında yılmadan mücadele ederek kazandığımız başarıların tadı hiçbir şeyde yok. Şu an tam da bunu yapmak zorundasın, üstelik yapmak da istiyorsun. İyi haber; Pazartesi gecesi yastığa başını koyduğunda gülümsüyor olacaksın.

Tam 48 saatin var. Kolay gelsin :)
  • medre  (07.06.15 00:47:58) 
En üzgün insan dahi gülümser; ve sürekli gülen insan bile arada bir ağlar ve gözünden yaşlar akar.
Duygular sürekli olamaz.
Onlar hareket eder, bu yüzden de
onlar duygulardır. Birinden diğerine
sen sürekli olarak değişirsin.
Şu an üzgünsün, sonraki an mutlusun.
Simdi öfkelisin, sonraki an cok şefkatlisin.
Şu an sevgi dolusun, sonraki an nefretle dolusun. Sabah güzeldi; akşam çirkindir. Bu böyle sürer.

osho.

---

kıssa: hepsi geçecek, emin ol. :)
  • kemence  (07.06.15 02:40:49 ~ 02:41:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.