Giriş
(5)

Ege mi ? Dokuz Eylül mü?

yurtalan
Arkadaşlar ben şimdi hem Ege Üniversitesi tezsiz işletme, hem de Dokuz Eylül İngilizce işletme yönetimini kazandım. Şimdi hangisini seçsem diye bir düşüncedir aldı beni. Dokuz eylül tınazda yani dağ tepesinde olmasıyla beraber ingilizce eğitim veriyor. İlerde yönetici olmak istemem dolayısıyla yaban
Arkadaşlar ben şimdi hem Ege Üniversitesi tezsiz işletme, hem de Dokuz Eylül İngilizce işletme yönetimini kazandım. Şimdi hangisini seçsem diye bir düşüncedir aldı beni. Dokuz eylül tınazda yani dağ tepesinde olmasıyla beraber ingilizce eğitim veriyor. İlerde yönetici olmak istemem dolayısıyla yabancı şirketler daha çok tercih eder diye bir düşüncem var. Ege ise Bornova da daha düz ayak bir yerde. İş çıkışlarında zorlanmadam gitme, ders sonrasında 2 dakkada insan topluluklarına karışabilme imkanı var. Ama eğitim dili türkçe ve sadece işletme diye geçiyor. Ben işin içinden çıkamadım. Bi fikri olan var mı ?
0
yurtalan
(10.09.09)
kampüsün bulunduğu lokasyon o kadar önemli ki işle beraber yürütemediği için masterını yarım bırakan insanların en önemli sebeplerinden biri. ingilice eğitim ingilizceyi geliştiriyor da değil, sadece eğitimi zorlaştırıyor.

ege tezsiz işletme ile ilgili bilgiye de ihtiyacım var bu arada. ikinci öğretim şeklinde mi? harç ücreti ne kadar? şartlar neler?
0
hayo
(10.09.09)
deü tınaz'da eğitim zor, devamsızlığa pek tahammülleri yok, kampüs yeri uzak, okul soyguncu vs. vs. ege'de yapın bence... bu arada ben de deü'de türkçe işletme y.l. yapıyorum, ocak'ta ders aşaması bitiyor inşallah...
0
forrestgump
(10.09.09)
kesinlikle ege. dokuz eylüle hiç bulaşma.
0
fiddlerontheroof
(10.09.09)
dokuz eylülün maddi açıdan daha talepkar olduğu açıktır fakat ingilizce eğitimin yabana atılır bir durum olmadığına inanıyorum. neticede etiket zamanlarındayız. egenin kampüsünün dokuz eylüle fark atacağı ise tartışılmaz tabi.
0
denniswarhol
(10.09.09)
Ege tezsiz işletme ikinci öğretim. Zaten bütün tezsizler ikinci öğretim diye biliyorum. Harç ücreti bu sene 2,640 TL. Ayrıcana ales üds fln 60 üzeri istiyolar sanırım. Tam sayıya dikkat etmedim okul ortalamasıda benim 67 'di girdim. Biraz da mülakata önem veriyolar ordan yırtıyosun.
0
🌸yurtalan
(11.09.09)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.