[]

Akvaryumum bulanık?

Akvaryumun taşlarını değiştirip kum koydum. Kumu da akvaryumcudan aldım. İyice temizledim her şeyi ama su hala bulanık. 3 saat geçti aradan, filtre de bozuk değil.

Kum kullanmasa mıydım acaba? Ya da sabaha berraklaşır mı ki su?


 
kumu tamamiyle yıkaman mümkün değil. filtre çalıştıkça ve partiküller çöktükçe suyunuz berraklaşacaktır paniklemeyin.kum ne kumu? taşlar ne taşı? anlatsanıza azcık yardımcı olabilirim. ne akvaryumu, bitkiniz var mı?
(uzun süre ciddi şekilde akvaryumlar kurdum şuan vakitsizlik ve belirsizlikten ötürü yapamıyorum o yüzden ilgiliyim bu kadar )

bu arada görüntüsel olarak bi haftayı bulmaz diye tahmin ediyorum.
  • cizgilerebasancocuk  (06.06.15 18:28:19 ~ 18:29:02) 
scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net

akvaryum bu, kumun ne çeşit kum olduğunu bilmiyorum ama 5 kilo az geldi. bitki koyacaktım ama kum az geldiğinden koyamadım.
  • annebenasikoldum  (06.06.15 18:41:37) 
kum sanırım silis. belki de mercan kumu. her ikisi de melek balıkları içinde iken eklenmesi sorun yaratır.


  • zam sampiyonu domates  (06.06.15 20:15:08) 
ay ben cevablamayı unutmuşum, düzeldi düzeldi :))


  • annebenasikoldum  (10.06.15 16:35:38) 
bir gün kendimi vuracağım şu balık seçimleriniz ve diğer yaptığınız her şey için :(

bu arada kum mercan kumu ise suyu sertleştirecektir. gerçi balıklar onu dert edecek durumda değil sanırım
  • cizgilerebasancocuk  (10.06.15 23:31:12) 
ne yapmisim ki cizgilerebasancocuk? her seyi duzgun yikadim ve baliklarda da sorun yok. kumu zaten baliklar icerideyken koymadim tabii ki sonradan koydum.


  • annebenasikoldum  (10.06.15 23:33:28 ~ 23:34:01) 
meleklerin yanındaki balık onları rahatsız edecektir, melekler narin balıklardır.
bitkili akvaryumlarda daha rahat ederler çıplak tank uygun değil bence.
dediğim gibi oradaki kumlar ve midye kabukları suyu sertleştirecektir. onlarda sıkıntı.
  • cizgilerebasancocuk  (10.06.15 23:37:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.