[]

fallout oyunlarından anlayanlar

fallout 3
fallout 3 game of the year edition
fallout new vegas
fallout new vegas ultimate edition


ben fallout, fallout 2 ve fallout tactics'i bitirmiş adamım. fakat bu yeni falloutları hiç oynamadım.

bunların arasında ne fark var bilmiyorum. mesela fallout new vegas, fallout 3'ün eklentisi mi?

ya da fallout 3 yerine fallout new vegas'ı oynasam, arada boşluk olur mu? sırayla mı oynanması gerekiyor?

bu ultimate ya da game of the year edition ile düz oyunlar arasındaki farklar neler?

 
3 ile new vegas farklı oyunlar aralarında aşırı bi bağlantı yok diye biliyorum. ben 3ü oynamadan new vegas oyadım gayet de keyif aldım hatta bi daha oynayacağım yani. ultimate edition falan da var olan dlc lerin de içinde olduğu oyun paketi oluyor


  • tunachu  (06.06.15 13:54:07) 
İkisi de Great War'dan sonrasını ele alsa da aralarında bir bağlantı yok. Hangi oyunu önce ya da sonra oynadığın önemli değil. Direkt New Vegas'ı oynayabilirsin ki bence zaten New Vegas çok daha iyi bir oyun.

Game of the Year/Ultimate edition ek paketleri de içinde olan versiyonu oluyor. Şu an düz halleri satılmıyor sanırım.
  • sesee  (06.06.15 14:23:28) 
fallout 3, fallout serisi için izometrik haritadan fps-tps ye geçmesi bakımından bir devrimdir, hikayesi-diyalogları bir fallout oyununa göre yetersiz bulunuyor ama atmosfer bakımından en iyi fallout oyunu bence. kesinlikle oynanmalı. fallout nw ise fallout3 ile aynı grafik motoruyla yapıldı, görevleri-diyalogları yaklaşık 6-7 katı fallout 3'ün. o da kesinlikle oynanmalı.

birbirlerinin devamı değiller o yüzden birini oynamasan hikaye bakımından birşey kaybetmezsin ama fallout evrenini öğrenmek istiyorsan, eğlenmek istiyorsan oyna ikisini de.
  • aksimetre  (06.06.15 14:26:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.