[]

iphone 5s / kurtarma

selam, ya bi iphone 5s'im var. jb falan yok, ios 8.3 yüklü yanlış hatırlamıyorsam. bir süredir saçmalıyordu dün gece birden apple logosunda takılı kaldı. alet kesinlikle açılmıyor, apple logosunda takılı yalnızca. bilgisayara bağlayınca da bir şey olmuyor. recovery moduna aldım sonra, bu sefer itunes ve kablo resmi çıkıyor, itunes da görüyor fakat iki seçenek sunuyor. diyor ki geri yükle ve sıfırla gibi bir şey. geri yükle deyince verilerin kaybolmaz diyor ama sıfırla deyince kaybolur diyor.

geri yükle deyince yazılımı indiriyor, fakat yüklerken hata 27 uyarısı veriyor. sıfırlamak da istemiyorum çünkü içinde çok önemli verilerim var (foto var aslında, gitmemesi lazım)

bunu nasıl şey ederiz? bi fikri olan var mı? fotoları kurtarsam gerisini ayarlarım.

 
www.eksiduyuru.com

@himmet dayı'nın cevabına bir bakın. Bu telefonu tamamen sıfırlamak içindir. Yani tüm verileriniz kaybolur, telefon yeni alınmış gibi olur. Telefonunuz kaçak filansa denemeyin.
  • elitist  (06.06.15 12:51:32) 
support.apple.com
Apple der ki. Bilgisayarınızdaki güvenlik uygulamaları bu duruma engel olabilirmiş. Yukarıda verdiğim linkte 27 numaralı hata kodunu bir de siz okuyun isterseniz.
Virüs programını devre dışı bırakıp dener misiniz?
  • klorlu su boregi  (06.06.15 22:49:26) 
arkadaşlar ikinizin de cevabına teşekkürler fakat ikisi de değil maalesef. dfu moda alıp da restore edemiyorum - yine hata 27 veriyor. bilgisayarımda virüs programı da yok, başka bilgisayarla bile denedim :/


  • roket adam  (07.06.15 00:12:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.