[]

Binamızda fuhuş yaptırılıyor

1 yıldır binamızda bodrum katta fuhuş yaptırılıyor. Sürekli erkek girip çıkıyor bütün mahalle anladı artık, kadınlarda sürekli telefonla konuşarak çıkıyorlar geri giriyorlar arkalarındanda bir adam giriyor. Ev sahibi aile çocuklarıda var hatta.
şimdi kimin kime çaktığı zerre umrumda değil ancak benim akrabalarımdan kızlar bize geldiklerinde mahalleliler ters ters bakıyor anlayacağınız bizde zan altında kalıyoruz, geçen bi dallama girmiş binaya yukarı doğru çıkıyor bende evden çıkarken biraz durup evin içine doğru göz attı zor tuttum kendimi yukardakilerin akrabasıdır diye bir şey demedim sonra telefonda bodrumda mısınız dedi aşağı indi bende ters ters baktım o inerken başını eğdi indi bodruma. Gitmeleri için toplanıp karakola başvurduk yapacak bir şey yok dediler avukatlara sorduk yasal olarak bir şey yapamayız dediler.
ne yapabiliriz fikir verebilir misiniz?


 
karakol belli ki uğraşmak istememiş. ahlak büro amirliği bakıyor sanırım, onlara ulaşmaya çalışın. televizyonda o kadar görüyoruz basıyorlar evleri, bir şey yapamayız ne demek ya...


  • prodeq  (05.06.15 23:50:39 ~ 23:51:18) 
fuhuş için 2 bayan lazım, bayan arkadaşım diyerek sıyrılcak olaydan. bodrumun sahibine baskı yapın.


  • Fritz-X  (05.06.15 23:55:52) 
Sorunlu bir yerdeyim olaylarıyla ünlü, hırsızlık olunca bile dalga geçip yarım saat sonra geliyorlar siz düşünün.
2-3 bayan var sanırım iş üstünde bile yakalatabilirim, bunlar ev sahibi kiracı değiller daha öncede yapıyorlarmış sanırım bu işi para oradan yani.

  • six packsiz  (06.06.15 00:06:03) 
müşteri olarak git bi bak belki gün yapıyorlardır kadınlı erkeklşi


  • difdiringi  (06.06.15 00:25:30) 
aynı olaydan dolayı ben de başlık açmıştım. ama sildiğim için şimdi link veremedim. alt dairemde oluyordu olay. kaç kez polisi aradım bana dedikleri şey "ülkemizde zina suç değil, o yüzden bir şey yapamayız" fuhuş dersen eğer sana fuhuşu gözlerinle görüp (ki fuhuş para ile seks olduğu için para olduğunu görmüş olman lazım) görmediğini soruyor. bilmiyorum sadece tahmin dersen ben buraya ihbar kaydı alır baskın yaparım ama eğer fuhuş değil ise polise yanlış ihbar vermekten hakkınızda dava açılır, siz sorumlusunuz diye göz dağı veriyorlar. kısacası uğraşmak istemiyorlar. ne dersen de ister aile apartmanı, ister rahatsızım farketmez.

bizimki şöyle çözüldü. bütün apartman rahatsız olduğu için bir gün yönetici gidip "herkes sizden şikayetçi, polisi arayanlar da var, siz düşünün" demişti. o günden sonra çark ettiler. şimdi ev sahibinden.com'da günlük kiralanıyor. gerçi sorarsan gitti eteri geldi beteri durumu. eskiden gelenlerin sesinden ve tipinden rahatsızdık şimdikiler daha sakat tipler. sürekli bir grup abaza doluşuyor eve.

neyse yapabileceğiniz diğer şey ise (polis söyledi bunu); tüm daireler imza toplayıp kaymakamlığa dairenin boşaltılmasını istiyoruz diye başvuruyorsunuz. onlar gelip bakıp gereğini yapıyor.

denemedim ama bir yol da bimer'e şikayet etmek ama aynı ihbar olayındaki gibi bu tarz işler birebirde davaya dönüştürülüyor devlet tarafından. o yüzden evi işletenle mahkemelik olursan başına ne açılır bilmiyorum, sakat tipler olabilir. biz açıkçası bu yüzden çekinmiştik.
  • abukkraker  (06.06.15 01:11:04) 
hani bütün apartman imza toplatıp atabiliyordu kiracıyı?
bizi boşuna mı tehdit etmişler :/

  • losev bagiscisi  (06.06.15 01:22:05) 
Bunlar gidene kadar elimden bir kaza çıkmasa bari, resmen sokağın başından alıyorum akrabamı birlikte giriyorum millet onlardan sanmasın diye.


  • six packsiz  (06.06.15 08:27:36) 
Hicbir sey yapamazsiniz. Bizim binada uzun yillardir var, bu zaman kadar kimse bir sey yapamadi, polis cagirildigi da oldu, ben umursamiyorum ama millet ugrasti zamaninda, bir sey yapilamiyor.


  • stavro  (06.06.15 08:44:21) 
devlet aslında bu tür evleri basıp, kadınları kayıt altına alıyor, sonrasında da kerhanelere yerleştiriyor-du. ancak son senelerde bassa bile maddi rüşvet veya hizmet alıp bırakıyor deniliyor. konuyla ilgili bir makale okumuştum.

yani polisin yapacağı pek bir şey yok gibi. bence imkan bulabilirseniz ev değiştirmeye çalışın.
  • gmzo  (06.06.15 08:51:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.