[]

3D Robotics Solo ile DJI Phantom 3 Pro arasinda kaldim

Selam cocuklar! 10 gune amerika'dan bir arkadasim geliyor. Ben de su dronelara merak saldim. Erkek arkadasim bir tane almis. Syma x5c-1 diye, cin mali bir alet. Bu cin mali oyuncak bile cok eglenceli, arastirmaya basladim. Bu ikisi arasinda kaldim.

DJI Phantom 3 hakkinda pek bilgi sahibi degilim ama, 3D Robotics'in urununde Intel Edison islemci var. Open source ve programlanabilir bir mimari ile geliyor. Tabii bu islerle hic alakam yok ama, ne bileyim. Karar veremedim.

Aralarindaki fiyat farki $300.

 
1 seneye yakındır dji phantom vision 2 plus kullanıyorum,oyun amaçlı değilde havadan görüntüleme için her türlü işimi görüyor kontrolü kolay,3 eksenli gimball var video fotoğraf çekerken titreme ve sarsıntıyı önlüyor çok büyük yardımı oluyor,menzil dışına çıkınca veya iletişim bir şekilde kesilince otomatik eve dönüş modu var güzel çalışıyor,gps üzerinden konum sabitleme olayı var,yaklaşık tam dolu bir pille kayıt süresi 18dk kadar,Dji phatom 3 benim cihazın yeni çıkan versiyonu birçok özelliği aynı olmakla birlikte kamerası daha iyi.

3D Robotics hakkında hiçbir fikrim yok.
  • sealth  (05.06.15 22:05:07 ~ 22:32:16) 
3D Robotics Solo'ya bir goz atin derim. DJI'in en buyuk rakibi olacak gibi bu sektorde.
www.youtube.com

  • düşünüyorum öyleyse vurun  (05.06.15 22:10:45) 
  • lipton yellow label  (05.06.15 22:31:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.