[]

ps4 için lg 42620v?

anneme televizyon alacağım ve annem sadece uydudan televizyon izleyecek. Ben de yazları 2 aylığına ps4 için kullanacağım. Televizyonu başka kullanım amacımız yok. O yüzden ucuz bir şeyler arıyorum. Limitim 1300 lira falan. Lg' nin aşağıda linkini verdiğim 42lb620v modelini gözüme kestirdim. Forumlarda baktım millet kafayı yemiş input lagdır şudur budur diye. Sıkıntı yaratır mı bu bana yoksa kafam rahat oyunumu oynar mıyım? Öyle çok profesyonel bir oyuncu falan da değilim. eğer bu ps4 oynarken başımı ağrıtacaksa limitimi lb652 modelini de alabilirim ama niyetim az para harcamak. bunlar sorunluysa 1200-1300 lira civarı başka televizyon önerilerine de açığım ps4 için?

televizyon bu: www.lg.com


 
eğer uydu alıcınız varsa 42lb580 işinizi görür. 1000 lira falan fiyatı. bende var. sadece çok nadir tv izleme ve genellikle film izleme amaçlı kullanıyorum. forumlardaki millete bakma sen.


  • mr.goodcat  (05.06.15 18:02:20) 
@mr.goodcat
PS4 performansi nasil olur diye sormus, TV izleme amacli isinizi gorur yazmissin. forumdaki millete niye bakmasin? PS4 ile kendin denemediysen niye yanlis yonlendiriyorsun adami?

@gfreeman
Eger forumlarda PS4 performansini kotulemislerse kotudur. Sonradan pisman olacaginiza bence fiyat araligini butceniz dahilinde genisleterek baska modelleri de inceleyin.
  • mileyboard  (05.06.15 19:04:13) 
@mileyboard

televizyon 10 ay annesi tarafından 2 ay ps4 için kullanılacak. ben de doğal olarak tv izleme amaçlı cevap verdim. gidip uhd tv mi alsın 2500 liraya? ayrıca baktığı tv benim söylediğim modelin bir üst versiyonu. smart yok ama dahili uydu alıcı ve 3d var. paneli aynı.
  • mr.goodcat  (05.06.15 19:37:49) 
forumlarda bazıları kötülüyor ps4 performansını. bazıları fps oyunlarında(bf4,cod gibi) online oynarken input lag olabiliyor ama diğer oyunlarda hissetmiyorsun bile diyor. input lag olayı için de sony 605 ya da 805 serisini öneriyorlar aslında ama hiç bir yerde de bulamadım onları. ne yapacağımı şaşırdım vallahi.


  • gfreeman  (05.06.15 20:48:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.