[]

Photoshop CS6

artık bunun lisansını satın alamıyor muyuz? Adobe'un sitesinde satışı var ancak şirket için satın almayı planlıyoruz benim bilgisayarıma. Daha önce acrobat'ı aldığımız şirkete sordum artık CC'den başkası yok o da yıllık üyelik diyor. Satış linkini gönderdim, şirkete uygun olmayabilir yazmış sadece.

Ben zaten CC kullanmayı sevmiyorum o ayrı, bir de yıllık ücret ödetmeyi şirkete kabul ettirmem lazım. Zaten fantastik tasarımlar yapmıyoruz, CS5 bile yetiyor bana.


 
cs6 zaten 600 dolar falandı en son baktığımda. photoshop cc ise ayda 17 lira abonelikle alınıyor. şirket kredi kartı varsa alsınlar.


  • argent dawn  (05.06.15 14:19:41) 
1.288,87 ₺‌ yazıyor cs6 için, cc için de yıllık 360$ + KDV dediler. bir kere alıp kurtulmaktı niyetim biraz da.


  • pokerface  (05.06.15 15:50:41) 
creative.adobe.com

yıllık 204tl kdv dahil. daha fazla para vermeyin sakın.
  • argent dawn  (05.06.15 16:43:33) 
işletme kısmından aldığımız için yetkili satıcının fiyatına bağlıyız :/ sanırım fatura vs konusunda sorun olur bireysel satın alma olursa.


  • pokerface  (05.06.15 17:48:48) 
fatura da veriyor olmaları lazım ama bakayım hemen. masraf bile gösterebilirsiniz kendi adınıza. biz de geçen sene bu şekilde surveymonkey üyeliği aldık internetten fatura çıkarttık verdik muhasebeye sorun etmediler.

edit: helpx.adobe.com fatura bu şekilde çıkarabiliyorsunuz. şirket bilgilerini girersiniz üyelikte olur bence.
  • argent dawn  (05.06.15 19:12:34 ~ 19:16:57) 
Çok teşekkürler.


  • pokerface  (07.06.15 18:43:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.