[]

Şu Kriterlere Uyan Yabancı Dizi Önerisi İstiyorum

En az Game of Thrones kadar cinsellik olsun, alkol su gibi aksın, çıkar çatışmaları, diziye giren çıkan bol olsun. Geçmişte geçsin ve mümkünse soundtrackleri de güzel olsun. Aradığım kriterlere uyan bir dizi varsa önerirseniz sevinirim.

Bu arada şunları da ekleyeyim. Spartacus'u hiç sevmedim. Rome ve Vikings'e bakmayı düşünüyorum.
Bir arkadaşım da Sons of Anarchy'i izle, tam senlik rock'n roll yaşam tarzını, metal müzik seven adamsın dedi. Onun da ilk bölümüne baktım, fakat hiç sarmadı.

 
Rome. Spartacusler. Vikings pek tanıma uymuyor.


  • nucleon  (05.06.15 04:40:19) 
Kardeş porno izle giren çıkan belli değil


  • Tears of Devil  (05.06.15 08:29:58) 
@tears +1 ahahhaa


  • t joe  (05.06.15 08:34:53) 
gecmis derken ne kadar gecmis? mad men var 50-60'larda geciyor. cinselligi GOT gibi acikca gostermeseler de epey on planda. alkol ve sigara kismina deginmiyorum bile. tek bolumde tuketilen alkolle unutulmaz bi parti verilir. sarkilar donemin sarkilari. ilk bi sezon sabirli bi sekilde izlenirse surekli izlersiniz. yakin zamanda final yapmistir. 7 sezonluktur.


  • hopeless  (05.06.15 08:36:37) 
boardwalk empire var tamamen alkol üzerine kurulu bir dizi. 1920'lerde geçiyor


  • argent dawn  (05.06.15 08:50:49) 
Rome - Vikings - Sons of A. - The Sopranos - the tudors


  • eindaclub  (05.06.15 09:50:46) 
eğer günümüzde geçen bir dizi olsaydı cevap shameless'tı.


  • wrayburn  (05.06.15 10:04:05) 
pop dizi arıyorsun. rome açmaz seni. vikings de bayar.

pop dizilere bak, hbo'dan uzak dur.
  • mermize  (05.06.15 10:06:41) 
nip/tuck tam senlik dizi ama dönem uymuyor :(


  • givemesomesubstance  (05.06.15 10:27:20) 
öyle kriterler koymuşsun ki sanırım bu kriterlere sadece game of thrones uyuyor :)

"en sevdiğim zombi dizisi wtd çünkü tek zombi dizisi o."
  • freya  (05.06.15 11:31:36) 
@givemesomesubstance Nip/tuck'ı severek izledim. Teşekkürler
@freya zombili şeyler sevmiyorum hacım. Sağolasın, got'un giderek fantastiğe sarmasından da rahatsızım.
@mermize aga bu yapım şirketleri hakkında pek bilgim yok, fakat ülkemizde popüler olan, genellikle önerilen şeyler hbo'dan çıkıyor. Adamlar piyasada tekel gibi geldi bana.
Diğer arkadaşlar, önerilerinizi dikkate alıcam. Teşekkürler yorumlarınız için.

Alkol su gibi aksın dememdeki amaç; dizileri gece alkol eşliğinde izleme gibi garip bir huyum var. Got'u hep öyle izledim, gayet keyifli oluyor.
  • wertyu  (05.06.15 16:36:04 ~ 11.06.15 03:41:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.