[]

1 hafta önce diş çektirdim, sanırım parça kalmış.

Buradan beni defolu yapan ana babama tebriklerimi iletiyor ve 20 yıldır bitmeyen diş derdimden dolayı kendi ağzımı kırmak istiyorum.
Eski kanal tedavili dişim çekildi 1 hafta önce. Parçalana parçalana çıktı zaten. Yeni çekildiği için hiç dokunmuyordum oraya. Az önce dilim değdi, bi' baktım komşu dişin orada minik sert bir çıkıntı var. Diş parçası mı kalmış orada yoksa iyleşirken böyle mi oluyor? Valla yıldım ya, şimdi tekrar mı iğne tekrar mı ağızda kan tadı ya? Nedir benim bu çilem. Aşırı özen göstermeme rağmen sürekli diş problemi yaşamam yetmiyor bir de süreçlerde de sıkıntı yaşıyorum. (Ocak'ta dolgu yaptırırken erik yemiş hamster gibi dolaştım 1 hafta mesela, yanağım şişti.)
Antibiyotik manyağı oldum. O parça kesin diş di mi? Yine gitmem gerekiyor doktora di mi? :(


 
Kök kalmayıp kemik çıkıntısı kalmış da olabilir,kesin diş diyemeyiz, doktora bi görünün.


  • neferkitty  (05.06.15 00:15:36) 
oha! ben mi açtım duyuruyu diye baktım valla birebir aynı durumdaydım düne kadar, o çıkıntıyı dün yemek yerken yuttum ben :) oyna sürekli onla tabi tıbbı bilgi vermiyorum ben deneme yanılma yöntemiyle yaptım 2. 3. haftanın sonunda kendi kendine çıktı o bi doktora git bence ben korktuğum için gidemedim


  • topraam  (05.06.15 00:22:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.