[]

AKP Eriyor

Gencolar.

Bu adamlar kalp krizi geçiren bir adam gibi aniden değil, yarası iltihaplanan ve iltihabı yavaşça ama fark ettirmeden tüm vücudunu saran bir adam gibi ölüyorlar. Ben bu adamların eridiğini görünce çok mutlu oluyorum. Belki bu seçim belki diğeri. Bunlar gidecek ve güzel günler göreceğiz.

Rahat olun ve rakıları hazırlayın.

 
  • sta  (04.06.15 22:09:11) 
Bir nesil de onlarla eridi.


  • yollarbenibekler  (04.06.15 22:11:04) 
ben de bugün aynı benzetmeyi yaptım. bir de şunu ekledim; "ya şimdi doktora gidersek bir şey çıkar" diye korkup hastaneye gitmeyen adamlar gibiler, dik dur eğilme derken hepten çökecekler.


  • lancelot du lac  (04.06.15 22:12:20) 
hadi inşallah o günleri görebilmeyi canı gönülden istiyorum


  • indescribable  (04.06.15 22:13:37) 
Pazar aksami yine daglam bir got olus bekliyor bizi diye dusunuyorum. Oy orani azalacaktir muhakkak ama tek baslarina iktidar olacakalar bence yine.


  • kint  (04.06.15 22:14:53) 
bak güzel kardeşim, kulağını aç ve beni iyi dinle.

ben 92 doğumluyum. akp başa geldiğinde 10 yaşındaydım. benim için türkiye=akp. tamam hepimiz tarih okuduk, biliyoruz. ama yaşamak, görmek, içine doğmak başka.

ben başka türkiye bilmiyorum. ben, sürekli nefret ettiğim insanlar tarafında yönetildim hayatım boyunca. beni yönetme gücüne sahip olanlardan nefret ettim. bu açıdan, spartacusteki kölelerden bir farkım da yok. sürekli beni yöneten insanlar mitinglerde televizyonlarda bana nefret kustular, beni ötekileştirdiler. "bunlar" dediler. benim için ve benim hayat tarzım için, bitirilmesi gereken şey olarak bahsettiler.

her seçimde, her seferinde ümitle doldum. dediler ki, aha bu sefer gidiyorlar kesin. her seferinde noldu biliyor musun? akşam balkon konuşmalarını izleyip uyudum.

yapmayın güzel kardeşlerim. yapmayın. canım yanıyor artık, kaybetmekten bıktım ulan ben. yeter.

ha, kazanırsak buradaki herkese rakı ısmarlamazsam şerefsizim. ama bu yönde umutlandırmayın beni, nolur...
  • ack3000  (04.06.15 22:35:57) 
Acck3000 +1


  • denizzzz  (04.06.15 23:27:54) 
@ack3000

Güzel günler göreceğiz çocuklar,
güneşli günler
göre-
-ceğiz...
Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar,
ışıklı maviliklere
süre-
-ceğiz...
Açtık mıydı hele bir
son vitesi,
adedi devir.
Motorun sesi.
Uuuuuuuy! çocuklar kim bilir
ne harikûlâdedir
160 kilometre giderken öpüşmesi...

Hani şimdi bize
cumaları, pazarları çiçekli bahçeler vardır,
yalnız cumaları
yalnız pazarları..
Hani şimdi biz
bir peri masalı dinler gibi seyrederiz
ışıklı caddelerde mağazaları,
hani bunlar
77 katlı yekpare camdan mağazalardır.
Hani şimdi biz haykırırız
Cevap:
açılır kara kaplı kitap:
zindan..
Kayış kapar kolumuzu
kırılan kemik
kan.
Hani şimdi bizim soframıza
haftada bir et gelir.
Ve
çocuklarımız işten eve
sapsarı iskelet gelir..
Hani şimdi biz..
İnanın:
güzel günler göreceğiz çocuklar
güneşli günler
göre-
-ceğiz.
Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar,
ışıklı maviliklere
süre-
-ceğiz.....
  • lancelot du lac  (04.06.15 23:42:57) 
burası türkiye beyler, bırakın şu romantik ayaklarını. akp ericek tabi, herşey zamanla erir. roma imp, osmanlı, moğollar eridi de akp mi erimicek? ama seçmeni burda, onu napıcaksın? sokakta insan erimiyor, birgün birden isveç olarak uyanacağımız da yok. biraz da gerçekleri görmek lazım. yoksa hep hayal kırıklığı, hep mutsuzluk...


  • eindaclub  (05.06.15 10:12:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.