[]

Teknik kisa bir ingilizce düzeltme, yardimci olursaniz cok sevinirim.

Türkcesi:

WAS her bir katmaninda cluster-wide power failure durumunda bile kendi icinde bulunan hardware failure management sistemini kullanarak durability saglar. Burada belki de en önemli noktalardan birisi client’in datasinin, client’e geri gönderildiginde tutarli olmasidir.

Benim ceviri:

WAS ensure the durability in own every layer as built-in hardware failure management even in the face of a cluster-wide power failure. WAS have to be sure, when client request back your storage data, this data should be consistent when client gets own data.

Demek istedigim. WAS diye bir sistem var, bunun icinde de 3 katman var. Bu katmanlarin her biri datanin bozulmamasindan sorumlu ve kendi icinde bu amaca yönelik bir mekanizmasi var. WAS bu mekanizmalari kullanarak bilginin saglamligini (durability) saglar. Müsteri kendi bilgilerini (foto, video) uzaktaki bir bilgisayara yolladi diyelim, bu bilgiye erismek istediginde gelen bilgi, yoladigi bilgiyle ayni olmali.

SImdiden tesekkürler

 
WAS ensures (?) durability in every layer by built-in hardware failure management (system) even in the case of a cluster-wide power failure. WAS have (has?) to be sure that when client requests its storage data back, it should be consistent with the original data sent (to the server/to WAS) at first place.


  • long live rock n roll  (04.06.15 16:11:54 ~ 16:12:54) 
tesekkür ediyorum


  • beholderrulez  (04.06.15 16:20:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.