[]

ikinci el gelinlik

merhabalar,

trash day diye bir nane çıkarmışlar, duymuşsunuzdur belki. düğün müğün tüm çekimler kutlamalar bittikten sonra, paçaları sıvayıp, gelinlik battıydı, bozulduydu umursamadan fotoğraf çekiliyor. bunun havuzda falan çekilenleri var, ki bayıldım.
öyle bir çekim yapalım diye teklif etti fotoğrafçı arkadaşlar ekstradan. ama bizim fotoğraf çekimi düğünden önce yapılacak, yani orjinal gelinlikle o işe girişemem :(

beyaz şifon elbise bakabilirim diye de düşündüm fakat aslında kullanılmış temizlenmiş gelinlik satan bir yer olsa, ordan bulurum bana göre bir şey diye düşünüyorum.
var mı bildiğiniz bir yer?

burdan cevap çıkmazsa zipirinsan'a ulaşıcam en son.

(bkz: zipirinsan ile evleniyorum)

 
feysbukta ikinci el ürün gruplarında herkes gelinliğini nişan elbisesini falan satıyordu bir ara.

instagramda da #ikincielgelinlik etiketini aratınca bişeyler çıkıyor, bakın isterseniz
  • littlejack  (04.06.15 11:38:31) 
bence çekimi ayrı bir güne alın. biz de öyle yaptık çok eğlendik. hayatımda hiç unutamadığım günlerden biridir benim o çekim. Side'de çıplak ayak ve gelinlikle ne koşturmuştum ^_^ ikinci el gelinliğe vereceğin parayı kuaföre verirsin tekrar hazırlık için.


  • yue  (04.06.15 12:09:05) 
  • le fate ignoranti  (04.06.15 13:58:27) 
zaten çekim düğünden iki hafta önce, istanbul'da. sorun da o zaten:D

o sitelere baktım da, ya çok uçmuşlar, ya da çook süslü. benim istediğim hafif, sade, kokteyl elbisesinden hallice bir gelinlik. normalinde bu kadar sade giymeme itiraz etti millet, bari batıracağım gelinlik sade olsun :)
çok para vermemek için ikinci el bakayım dedi. 100 tlye falan olmuyor mu bunlar hiç:(

bakarak deneyerek alabileceğim bir dükkan yok mudur adresi belli?
  • shubulubapshubaptishaluva  (04.06.15 14:34:29 ~ 14:45:32) 
ya kim en az 2-3bin liraya aldığı manevi değeri olan bi şeyi 100e satar ki, bilemedim. hiç satmaz daha iyi :)

bence sen dediğin gibi uzun, uçuş uçuş beyaz bi elbise giy. nasıl olsa ayrı çekimin var gelinlikle. bu ilkinden daha doğal, daha eğlenceli ayrı bir konsept çekimi olmuş olur.
  • littlejack  (04.06.15 15:41:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.