[]

kitap ihtiyacı olan yerler?

Taşınıyor olduğum için çok kıymetli kütüphanemin büyük bir bölümünü ihtiyacı olanlara vermek istiyorum. Aslında elimdeki kitaplar oldukça eski ama yine de kıymetli klasikler var aralarında, hepsi kullanılabilir durumda tertemiz.
Belediyeye gidip teslim edebilirim, ama ihtiyaç yerini bulsun diye belki direk gönderebileceğim yerler olur diye düşündüm. Tüm fikirlere açığım.



 
kitap listesini paylaşsan, kargo ücreti karşılığı buradan alan çıkabilir.


  • livaneli kadir  (04.06.15 10:26:02) 
Derviş Baba'ya versene, onlar daha geçen 600 küsür kitabı (rakamı atıyor olabilirim) bir hapishaneye bağışladılar. En ihtiyaç sahibi olan yerlerle irtibata geçilecektir, gözün arkada kalmasın, senin için ben takibinde olabilirim hatta :)

eksisozluk.com
tr-tr.facebook.com
www.hurriyet.com.tr
  • dessy  (04.06.15 10:27:49) 
Ya da dilersen Hakkari Yüksekova'daki tanıdıklarla irtibata geçebilirim, kitaba en ihtiyaç duyan, okumaya, öğrenmeye en ihtiyaç duyan yerlerden biri malumun! Onlar fikir verebilir? Nokta atışı yapabiliriz istersen.


  • dessy  (04.06.15 10:29:16) 
ali ismail korkmaz kütüphanesi'ne bağışlamayı düşününür müsünüz? hem kütüphanede olursa çok daha fazla insan yararlanabilir. alikev.org
başka halk kütüphaneleri de olabilir. belediyeye vs verdiğinizde yönetim değiştiğinde hala kütüphane "temizleyen" insanlarca çöpe gidiyor kitaplar.

sözlükte'de "kitap yardımı" olarak aratınca birçok yardım kampanyası çıkıyor.
  • madarch  (04.06.15 10:35:24 ~ 10:38:16) 
derviş baba +1


  • makarnacanavari  (04.06.15 11:15:14) 
Merhaba,

Derviş Baba'ya gönderebilirsin diğer arkadaşların dediği gibi. Biraz daha detay vereyim.

Kitap dışında kırtasiye malzemesi de alternatif bir destek olur bizim için, gayet de güzel olur üstelik  Kitapları tek bir yerde yani İstanbul’daki Cihangir Derviş Baba’da toplamayı planlıyoruz. Kitaplar buradan kargo ile Mardin’deki Bozbayır Köy Okulu’na gönderilecektir. (Facebook’ta Kübra Öğretmen ve Öğrencileri sayfasından da okul ile ilgili bilgi alabilirsiniz.) Kitapların toplanması için son tarih 11 Eylül Cuma günü. Bu arada her çeşit kitap gönderebilirsiniz (dini ve siyasi içerikli olmadığı sürece her şey kabulümüzdür ) Gönderilerinizi de aşağıdaki adrese yapabilirsiniz.

Adres:
Kuloğlu Mah. Altıpatlar Sok. No : 5 Çanakkale Apt. Firuzağa-Cihangir-Taksim-Beyoğlu (İstanbul)
• Ve son olarak biz bu kitapları nereye yolluyoruz, “Bu işi organize edenler kimdir?”, “Ne yaparlar?” diyenler aşağıdaki linklerden bilgi edinebilirler. Daha detaylı bilgi almak isteyenler benimle irtibata geçebilirler.
www.facebook.com
www.youtube.com

www.dervisbaba.net


Teşekkürler…
  • aitlik eki alamayan  (02.09.15 10:36:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.