[]

EV sahibi evi satmış

selam arkadaşlar. 10 aylık kiracıyım ve kontratımın bitmesine 2 ay daha var. ev sahibim evi satmış 1 hafta önce. bugün evi alanlar kapıya geldi, biz evi aldık kontrat bitiminde çıkın diyorlar. benim çıkmak gibi bi niyetim yok. kiraları zamanında ödedim, aidat vs bok püsürükten dolayı bi sorun yok. daha ev sahibi aramadı beni. arkadaşlar bana bi yol gösterin. ev taşımak dünya dert. ne yapabilirim ben bu durumda? olmadı beylikdüzünde ağustosta ev boşaltacak olan var mı?




 
nickin gibi biriysen çıkmazsın sen o evden :D


  • cek  (03.06.15 22:15:55) 
insanlara neden dert oluyorsunuz?
adam 2 ay önceden söylemiş işte. sorun çıkartmadan çıksanıza

  • sta  (03.06.15 22:30:47) 
niye bela oluyosunuz? adam evi belki kendi oturmak için aldı. 2 ay önceden de söylemiş, daha naapsın?
cevaplara bak, ben bu ekşideki ev sahibi nefretini de anlayamıyorum. adam, çıkma mahkemede sürünsün demiş. ya hasta mısınız? aynısı size yapılsa hoşunuza gider mi?

  • littlejack  (03.06.15 22:35:11) 
kiracının hakları var kontrat bitse de istemediği takdirde çıkmaz, uzatma hakkı vardır.


  • losev bagiscisi  (03.06.15 22:38:34) 
adam gibi çık evden. 2 ay önceden haber verilmiş sana. adam o evi almış belkide yıllardır oturduğu kiradan kurtuldu. insanlara zehir etmeyin hayatı. 1 yıllık kontratsa 1 yıldır. siz ev aramaya başlayın. milletin götüne çıban olmayın. birisi benim ardımdan laf edileceğine ölürüm daha iyi... şu onursuz zamanlarda azcık onurunuz olsun, farkınız olsun!

not: evi alan ben değilim.
not2: b.düzünde tonla boş ev var. innoviadır, fi yapıdır bilmemnedir. zibilyon site var. kolay yer bulursunuz.
  • unique hint kumasi  (03.06.15 22:40:57) 
Ne demek bela oluyorsunuz, adam 1 yıllık kontrat yapmış, yasal haktır 1 yıldan önce seni çıkarmayacağım demektir, ne kafalar bunlar ne halden anlamaz insan var memlekette ya. Adam uygun kiralık ev bulabiliyor mu acaba.¿"önceden çık"mış. hiç derdiniz değil kiracı olmak belli. Çıkma kardeşim yasal hakkın.


  • uzletguzin  (03.06.15 22:41:04) 
2 ay sonra kontratin bitiyor normalde bir ay önce haber vermek lazım sana iki ay önce haber vermişler daha ne yapsınlar.
ne saçma sey şuradaki ev sahibi nefreti. çamurlaşma çık işte.

  • kuzey li  (03.06.15 22:41:13 ~ 22:42:17) 
@uzletguzin once okudugunu anla guzel kardeşim. adama kontrat bitiminde çık demişler zaten daha 2 ayı var yani.


  • littlejack  (03.06.15 22:48:26) 
Tasinma masraflarini iste karsilarsa cik karsilamazsa cikma.


  • JD  (03.06.15 22:50:47) 
Kiracının oturduğu ev satılırsa ne olur?
Bir gayrimenkul kiraladığınızı ancak, söz konusu gayrimenkulün satıldığını farz edelim. Bu durumda, kira hukukuna göre, kiracının hakları nelerdir? Kiracı evde oturmaya hangi şartlarda devam edebilir?

Bilindiği üzere, mal sahiplerinin kiraya konu olan gayrimenkule ihtiyacı olması halinde, kiracısının tahliyesini isteyebiliyor. Ancak, tahliye mal sahibinin ihtiyacının olduğunu kanıtlaması şartı ile söz konusu oluyor.

Kiralanmış ev el değiştirirse..
Peki ev el değiştirirse kiracı ya ne olacak? Kira oturulan konutun sahibinin el değiştirmesi halinde, bu kez de yeni ev sahibinin ihtiyacının olması ve bu ihtiyaç durumunu kanıtlaması durumunda, kiracının tahliyesi talep ediliyor.

1 ay içerisinde ihtarname çekilmemesi halinde kontrat yenilenmiş sayılıyor.
  • losev bagiscisi  (03.06.15 22:52:02 ~ 22:52:20) 
kontratınız bitiyor 2 ay sonra ve ev sahibi 2 ay önceden de haber vermiş ben evi satıyorum ani olmasın uygun yer bakın diye.. sorun ne anlamadım?

beylikdüzünde kiralar ucuz evler bol.
www.sahibinden.com
  • insomni4c  (03.06.15 22:58:19) 
unique hint kumasi'nin ilk cümlesine kadar çıkma diye yazmayı düşünüyordum, adamlarla bir konuş derim.


  • facebook  (03.06.15 23:11:10) 
insan ol evden çık.


  • yapma volkan  (03.06.15 23:18:17) 
işte bu kafa yüzünden akp birinci parti 12 senedir memleketin kafası böyle. biri küfür etmiş ev sahibine. biri çıkma diye akıl vermiş. 2 ay önceden haber vermiş insan gibi. kontrat bitiminde çık diyor. kiracının hakları var diyorlar. avukat arkadaş da atlamış çıkmak zorunda değilsin diye. ev sahiplerinin de hakkı var unutma. dava açarlar 2 sene sürer ama sonunda kaybedersin. mahkeme masrafları ve avukatlık ücreti üzerine kalır boş yere. konuş adamlarla şu tarihte çıkacağım de.


  • mr fusion  (03.06.15 23:20:58) 
Çık.çıkmazsan ah ederler.hayatından birşeyler çıkar.veya mühlet iste.1ay bedava oturayım de .belki kabul ederler


  • çıtıpıtı  (03.06.15 23:39:11) 
"Kontrat bitiminde"yi "kontrat bitmeden" diye okumuştum sorry.


  • uzletguzin  (03.06.15 23:52:51) 
Çıkmamak için her yola başvur. Madem evi satacak neden kiraya veriyor oç. Sanki taşınmak bedava. Emlakçı parası,nakliyesi falan derken 2-3 bin e patlıyor


  • empedokles  (04.06.15 00:04:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.