[]

işten çıkartılma olayları

bizim geri zekalı işverenlerin iş alamaması yüzünden, cuma günü ya da en geç bir ay'a kadar toplu işten çıkartılma olacak. eğer bir başka lokasyona gönderilmezsem (hayvan gibi kurumsal firma) işsiz kalacağım. birçok kişi ile birlikte..
bugun kulaktan kulağa bu konu dolaşınca hem gülme geldi hem de endişe kapladı.
yaş 30 cunkü.
işten çıkartılanlardan biri olursam bu süreci nasıl yürütürüm.
bisikletim var da. onla da haya geçmez heralde.
moralim bozuk aslında. öf.

 
sıkma canını olur bi şekilde bakarsın daha iyi bir iş bulursun. 30 yaş artık yeni gençlik.


  • nedendir bilinmez  (03.06.15 21:40:58) 
tazminat ve belirli bir süre boyunca da işsizlik maaşı alacaksınız. bu sürede iş arayacaksınız. hatta yerinizde olsam kariyer.net profilimi güncellemeye ve iş başvurularında bulunmaya başlamıştım bile.


  • cek  (03.06.15 22:02:55) 
Koskoca proje yapıp sonrasına bunu tebliğ etmeleri sıkıcı oldu. Hiç akılda yokken. İş arama sürecine girmek daraltıyor sadece. Merak ediyorum Süreci. Bakalım..


  • hede hodo  (04.06.15 08:07:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.