[]

Kızcağıza Bitkisel Sakinleştirici

Arkadaşlar selam.

Bir kız arkadaşım iş hayatında inanılmaz stresli zamanlar geçiriyor. sürekli yönetim kuruluna, ana dili olmayan bir dille sunum yapmak zorunda, yönetim kurulu ters, paniklettiren, sabırsız insanlardan oluşuyor. Onun dışında da tamamen yeni bir sektöre girdi ve çok zorlanıyor. Ara ara ağlama krizlerine bile giriyor stresten. Panik, heyecan, topluluk önünde başka bir dilde konuşma zorluğu vs. derken psikolojisi çökük durumda.

Bir bitkisel sakinleştirici (ilaç tarzı ama değil) bir şeyler tavsiye eder misiniz? Öyle bir şeyler kullanmak ve sakinleşmek istiyor. Böylece sunumları vs. daha rahat geçirmek ve öncesinde heyecan ve stres, sonrasında moral bozukluğu istemiyor.

Neler var böyle bitkisel, zararsız?

 
sarı kantaron. ama bazı ilaçlarla etkileşime giriyor, okuyunuz. solgar st.john's worth olabilir. aksamları melisa cayı içilebilir. tabi sunum öncesi dideral da bi çözüm ama dideral biraz komplike bi ilaç, dikkatli kullanılmalı.


  • art vandaley  (03.06.15 17:17:05) 
Tranko Buskas çaksın. Zararsız ilaç.


  • empty man  (03.06.15 17:29:34) 
Papatya çayının sakinleştirici etkisi var, aynı zamanda lavanta yağı da cidden etki ediyor. Ben yastığıma damlatıyorum, gerginken bileklerime sürüyorum, biberiye yağı da çok güzel, onu da deneyebilir.


  • elikası  (03.06.15 17:39:42) 
Reserved


  • kendi kendine yasayan yavrucak  (03.06.15 17:41:05) 
Valerian root. Bitkiselse zararsizdir diye bir şey de yok, unutun onu.

Yazılmış diye yazmamistim sarı kantaron ve passiflora da iyi. Passifloranin tablet hali de var.
  • Lim5  (03.06.15 17:48:39 ~ 22:59:59) 
passiflora


  • ucurtmam agaca takildi  (03.06.15 17:54:46) 
sarı kantaron. biraz araştırsın. asla uyku getirmez, uyuşturmaz, antidepresanlar vücuda yapay mutluluk hormonu verirken sarı kantaron kendi hücrelerinizi mutluluk hormonu üretmesi için uyarır. antidepresanlık halimden bu bitki sayesinde kurtuldum. aktarlardan filan uygun fiyata temin edebilir. kaynatıp çayını içebilir ya da macun şeklinde olanını günde 2 kaşık yutmak suretiyle kullanabilir. hayatı yaşanılır kılıyor vallahi. mücize bitki. başka birçok derde de deva aynı zamanda.


  • eskiden sizofrendim simdi iyiyiz  (03.06.15 18:09:54 ~ 18:10:04) 
lavanta çayı - melisa çayı - papatya çayı sakinleştirir ama ağlama krizlerini engellemez.


  • losev bagiscisi  (03.06.15 18:47:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.