[]

Ofis Giyimi

1. bu memlekette 170 üzeri kadınların giyebileceği diz hizasında / biraz dizin üstünde elbise yok mu yahu? neden hepsi süper mini oluyor? uzun bir insan sayılmam ama bir ben değilimdir herhalde bunu yaşayan? geçen gün mangonun ofis kıyafetlerinden denedim, hepsi mi kısa olur? hangi ofiste giyiyorlar bunları? anlıyorum 160 olan kadın giyince usturuplu oluyor da biz napıcaz?

2. topuklu ayakkabı giymeye alışkınsanız nasıl alıştınız? topuklu derken klasik, abartılı olmayan şeyler alıyorum (demandware.edgesuite.net gibi), alırken "bu giyilir ya" diyorum. ama sanki giyip çıkınca çok abartılı duruyormuş gibi hissediyorum. sonra rafta bekliyorlar.


 
O kıyafetler Türkiye ortalaması 1.60-1.65 düşünülerek hep ayarlanıyor. Mangoda bazı modeller o kadar da kısa değil maalesef tek tek arayıp dolaşacaksın ama Yargıcı, Twist gibi mağazalarda belki biraz daha pahalı ama daha rahat bulabilirsin onların kesimleri nispeten uzun oluyor.


  • neferkitty  (03.06.15 16:56:40) 
gecen gün bir haber vardı kadın uc yıldır ofiste aynı seyleri giyiyomus. cesaret edebilirsen bu olaya bir girsen ilah olursun. google a "Matilda Kahl"


  • trollhammaren  (03.06.15 17:09:37) 
boyum 170, giymiyorum topuklu. uzun boylu (en azından türk standartlarında) bir kadın olmanın en büyük avantajı zaten bence topuklu zorunluluğunun ortadan kalkması. dolgu topuk fln giyiyorum bazen, ama acı çektiren şeyleri giyemem. onun dışında istersen 180 ol, giymek istiyorsan giy, abartılı diye düşünme.

elbise konusundan ben de çok mustaribim. yani yargıcı, network fln iyi hoş da, 24 yaşında bir insanım. etek döpiyes giyinmek istemiyorum. terkostan 10 liralık elbise alıp çıkmak istiyorum. diğer arkadaşların aldıkları benim götümü örtmüyor, tunik tişört gibi oluyor. devlet bize bahmiyur. :(
  • trachemys scripta elegans  (03.06.15 17:45:15) 
trachemys scripta elegans düşündüklerimi benden daha iyi ifade etmiş. ofis falan dedim ama bizim ofis etek-ceket takımı kaldırmaz mesela. çok salaş olmayan ama düzgün şeyler giymek istiyorum. zaten network, fabrika, roman, park bravo, ipekyol'a para verirsem batarım :D

babam ayakkabıcı benim zaten, acı çektiren ayakkabı giymek gibi bir şeyi istesem de yapamam :D estetik olarak güzel duruyor diye arada sırada giyesim geliyor sadece.
  • pokerface  (04.06.15 09:47:35 ~ 09:48:53) 
douchebag internetten almıyorum zaten, mağazalardan bakınıyorum.


  • pokerface  (04.06.15 10:41:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.