[]

Facebookta tanismak icin atilan ilk mesaj?

Bi hatun var, bizim uniden ayni bolumde degiliz. Fi tarihinde hic tanisikligimiz olmamasina ragmen kutuphanede ders calisirken karsisina oturup konusmustuk, baya iyi de karsilik vermisti. Uff snn be slk!!! Falan yapmadi yani :)
Ama tanismamistik, oyle kalkip gitmistim ben. Sonraki rastlasmalarimizda da selamlasiyorduk falan. Sonra ben mezun olup gittim, bi daha gorusemedik.
Gecende aklima geldi de facebooktan bi bakayim dedim, Buldum hatunu ama nasil bi ice breakerla girsem bilemedim. Haftaya da mezuniyeti varmis.

Var mi bi onerisi olan?

 
O gün seni gördükten sonra hiçbir derse konsantre olamıyorum, hepsinden büte kaldım, yaz yolla.


  • piotr  (03.06.15 15:39:54) 
abi komikli saçma sapan bi şey yazıp gireceksin. "mezuniyette dikkat et ben kep attıktan sonra kepi kaybettim :(" falan yaz. bu tip durumlarda şans yüzde 10 falandır zaten.


  • sensible soccer  (03.06.15 15:42:18) 
kütüphanede ders çalışırken komiklik yapmadıysanız, gayet normal sohbet ettiyseniz komiklik yapmadan mesaj atın, daha önceki konuşmanızdan bahsedip aklınıza geldiğini falan söyleyin işte. %90

kazanovalığın alemi yok.
  • uuth  (03.06.15 15:44:59) 
rüyamda gördüm seni gibi bir başlangıç da olabilir. yine aynı kütüphanedeydim ve stresimi o gün olduğu gibi unutturmuştun falan gibi hem o anı hatırlatan hem de inceden iltifatı çakan bir mesaj iletebilirsin. :)


  • kallesnikof  (03.06.15 16:22:09) 
rüyamda gördüm nedir ya?
yok "uyudun mu" diye yaz.

uyma kardeşim bu amatörlere ya, dediğim gibi durum neyse o. nasıl gireceğimi bilemiyorum falan diye bile girebilirsin.
  • uuth  (03.06.15 16:48:41) 
facebookta ekli değilse önce ekle sonra naber eklemek için biraz geç kaldım galiba :) yaz yolla bitti.


  • heee  (03.06.15 16:52:20) 
Eklenmiyor, eklemeyi kapatmis. Mecbur mesajla girecem, ama cevapsiz kalamayacagi bisey olmali :)


  • unless you gotta better idea  (03.06.15 16:58:28) 
Aynen abi ne düşünüyosun. Ne olduysa anlat gir. Saçmalayıp internete malzeme de olmazsın.


  • garaser  (03.06.15 16:58:30) 
ya direk bodozlama gir. selam tanışmıştık seninle vs vs. de ortak arkadaş da varsa oradan yakaladığını belirt.

netlik iyidir.
  • şatodakiyabancısın  (03.06.15 16:59:57) 
fi tarihinde olay görmüş, konuşmuş ve unutmamışsın. bundan etkileyici konu mu olur? o günden sonra görüşemedik, nabersin, nasılsın falan diye gir işte.


  • cemiyetin unlu simasi  (03.06.15 17:01:04) 
Acik acik soyle sevismek istedigini. 25+ misli veriyor. Supriz kupon.


  • m4a1  (03.06.15 18:54:40) 
eklemeyi kapatmissa yolladigin mesaj other klasorune gidecek ve zaten goremeyecek.


  • hot potato  (03.06.15 19:00:16) 
hot potato +1. diğer klasörünü sürekli kontrol etmek zorunda kalan biriyse sana bakmaz zaten, aksi olsaydı çoktan sıkı fıkı olmuştunuz.


  • baba jo  (03.06.15 19:09:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.