[]

Spora başlamam için motivasyon lazım

Selamlar,

Kilolu değilim, normal kilom var, göbek de yok aslında ama sanırım çok hafif bir yağlanma var, insanlara sorduğumda "ohoo o da bir şey mi" diyorlar ama ben yine de en azından düz bir karın bölgesi olsun falan istiyorum. onun dışında bir de tabi genel olarak göğüs, omuz falan çalışmak istiyorum.

Gel gelelim, spor salonuna yazılmak ya da evde düzenli olarak aletlerle spor yapmak için motivasyona ihtiyacım var. Herşeyi geçtim, düzenli olarak mekik, şınav, barfiks falan bile yapsam faydasını görürüm diye düşünüyorum.

Bu konuda motive olmamı sağlayacak tavsiyeleriniz var mı?

Teşekkürler

 
Farklı sportif aktiviteleri dene. Gerçekten sevdiğine yoğunlaş. Başka türlü motive olmak zordur.


  • arnold schwarzeneger  (03.06.15 11:56:34) 
Bu iş motivasyonla olmaz. Motivasyon her an kaybedilebilir bir şey, bir işi yapmak için seni hareketlendirecek başka bir etkene ihtiyaç duyuyorsan bu iş olmaz. Zira seni motive edecek şey bir gün eder iki gün öder, üçüncü gün yine ilk başladığın noktaya dönersin. Bunu yapman gereken zaruri bir ihtiyaçmış gibi düşün. Nasıl ki yemek yemek için ne bileyim uyumak için motivasyona ihtiyaç duymuyorsun, bunu da öyle bir şeymiş gibi kabul et.


  • angelus  (03.06.15 12:01:54) 
bir amaç olmazsa motive olmak zor. ben 1 yılda 10 kilo aldım. kuzenimin nişanı var diye 1 ayda 7 kilo verdim.

iki günde bir yarım saat koştum. her gün 10 şınav 25 mekik çektim. yemekten değil ama ekmekten kıstım.

bir amacın varsa motive olursun yoksa spor salonuna yazıl boşuna para vermemek için düzenli gidersin.
  • burty  (03.06.15 12:04:42) 
cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. peki kilo fazlam olmadığı için zayıflamak istemiyorum sadece kas yapmak ve hafif göbeği eritmek. bu durumda insanity, p90x falan bunlar ağır gelebilir. bunlar için bir tavsiyeniz var mı?


  • mystb  (03.06.15 13:49:55) 
Yazıl salona git çalış içte. 2 haftada bağımlı olacaksın zaten. 1. Aydan sonra değişikliğin farkına varacaksın daha çok gitmek isteyeceksin. 1. Aydan Spor yapmadığın zaman hem bedensel hem de mental olarak kötü hissedeceksin. Koşmayla git. Farkı göreceksin.


  • westblack  (03.06.15 14:32:54) 
*1. Aydan sonra olacaktı.

Mobilim :(
  • westblack  (03.06.15 14:33:25) 
Gerçekten kırılma noktası denen bir şey var ve farklı aktivite denemek önemli. 1 ay bile sürmüyor sıkılarak gittiğin dönem, sonra bedenindeki değişikliği, enerjiyi fark ettikçe kaybolmuyor zaten motivasyon. son 2 ayda yaşam kalitem arttı ve hayatımın bi parçası haline geldi artık. Sadece git ve bi yerden başla. Devamı gelir.


  • amelie poulain  (03.06.15 14:53:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.