[]

Nasuh Mahruki kaşlarını nasıl bu kadar doğal aldırmış olabilir?

SB. Bir de kalıcı aldırmış galiba.




 
Açıkçası bana pek doğal görünmedi, üstlerden fazla almış alan.

Çerçeve verilmesi istendiğinde, toparlama istendiğinde doğal alınıyor. Kalıcılık da lazer epilasyon tekniğiyle sağlanabilir, ama onun için kaşın bayağı siyah ve güçlü yapıda olması lazım.
  • whimsical  (03.06.15 10:13:45) 
Kendin bile yaparsin bunu. Abartilacak bir sey degil.


  • stavro  (03.06.15 10:21:57) 
bence doğal değil. kadınlarda bile üstten kaşlar alındığında, doğal durmuyor. erkekte ise, hiç olmuyor. kaş yatağının içinde kalan kısımlara üstten dokunmamak gerekiyor. alt kısmında ise; kaşın başlangıcı, kaş yatağının içinde olmalı kesinlikle. inceltme yapılacaksa, kaş başlangıcı ile orantılı olmalı, yüz yapısına uygun olarak alınmalı. kaşın başlangıç yeri, bitiminin en fazla iki katı olmalı vs. pek çok ölçü var, anlatmak uzun sürer.

duyuruyu açan arkadaş erkek olduğunu düşünerek, n. mahruki'nin gibi kaşları ben alsaydım eğer; ortasını alırdım, kaşların başlangıcını toparlardım ve kaş makinesi ile kaşların her yerini inceltirdim. kirli sakal almak gibi diyelim bu işleme. düzgünce tarandığında da gayet hoş ve doğal görünürdü.
  • oinone pe  (03.06.15 10:25:21 ~ 10:28:27) 
yıllardır kaşlarını alan ido kaşlı bir erkek olarak cevap vereyim.

işte kaş makinesi gibi bir makine ile kısaltırsanız doğal olmaz.

ben ortasını ve üstlerini alırım, altlardan almam. üst taraftan boyu uzun kalan kılların da makasla uçlarını keserim. benimkinin de gayet doğal durduğunu düşünüyorum. işin sırrı tamamının boyunu makineye vurup kısaltmamak. öyle olunca yay gibi oluyor. tamamını kısaltmazsan uzunlu kısalı kaşlar doğal duruyor.
  • kibritsuyu  (03.06.15 11:51:38) 
sanki alındığı resimdeki kaşlar boyama gibi geldi bana. olabilir mi erkekte böyle birşey?


  • eindaclub  (03.06.15 12:41:39 ~ 12:41:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.