[]

akp sonrası yandaş\tetikci gazetelerin\gazetecilerin durumu.

hakkat ne olacak onlar?

yar-gı-la-na-cak demeyin, yargı hala aynı zihniyetin elinde olacak. devlet icinde bütün yapılanmalarin karşıtını fişledigi gercek, e bu gazeteciler de fahişe ruhlu, kim parasını verirse satın alabilecek kalibrede. olası bir koalisyonda medya desteği şart, ''ya bize hizmet edersiniz yada içeri tıkarız sizi işlediginiz suclardan ötürü'' gibi bir yaklaşım olabilir mi acaba?

ne yazık ki ben ikinci ihtimale ağırlık veriyorum.

 
yar-gı-la-na-cak-lar

ne olacaktı başka?
  • rakicandir  (02.06.15 23:36:21) 
mehmet barlas'a 50 yıldır ne olmuş ki?


  • kumulatifvergimatrahi  (02.06.15 23:38:32) 
Benim asil merak ettigim sey baska. Gazeteciler dansoz gibi kivirir, unutulur gider. Hic sanmiyorum ama hadi diyelim bu Pazar Akp gitti. Diger partiler koalisyon yapti. Bu kadar devletin her kurumuna akp kadrolaribyerlesmisken, yeni gelen bir hukumetin calisma zemini nasil olacak ? Ornegin en onemli kurumlardan Mit. Hadi mustesari degistirdin, bunlara biat etmis onlarca kadrolu kisi nasil hizmet edecek, calisacak ?vs ..bs.. En cok bunu merk ediyorum ben.


  • kint  (02.06.15 23:43:59) 
@kint
yavas yavas sirayla.

  • baldur2  (02.06.15 23:46:12) 
Hiçbir şey olmayacak. Bence bu ihtimale alışmakta fayda var.


  • doxanikee  (02.06.15 23:48:34) 
Öyle bir yaklaşım olursa ne anladık biz bu hükümet değişikliğinden. Yani aynı tas aynı hamam basını baskılama devam mı etsin?
Aslında şiar it ürür kervan yürür olmalı basın konusunda. Yalan haber dışında isteyen istediği yorumu yapar.
Ayrıca kadrolaşma demeyin, kadrolaşma Türkiye'de bir ata sporu. Her gelen ötekini kaydırıyor. Meritokrasiyi sindiremezsek isteyen görüş hükümet kursun Türkiye'de hep birileri ezilecek.
  • ay nov kung fu  (02.06.15 23:51:44) 
yeni iktidarın maşası veya yeni iktidarın tanımlayıcısı olacaklar.

mesela başbakanı pijamayla karşılayan aydın soğan döneminden başbakanın isteği ve vergi affı karşılığında onlarca gazeteciyi işten atan aydın doğan dönüşümü gibi.

güçlü iltidara köle, güçsüz iktidara efendi olacaklar. akp bunu gördü ve kullandı, akp derken tayyip.
  • efrasiyab87  (03.06.15 00:17:58) 
bazen acındırıyor ya kendini gazeteci tayfası yok susturuluyoruz vesaire..

uğur mumcu ile gömdük sanki son gazeteciyi..
  • aksi kanitlanmadikca cocuktur  (03.06.15 00:27:45) 
Milletin hafızası zayıf, gazetecilerimiz kıvrak belli. Büyük çapta bir şey olmaz.


  • arnold schwarzeneger  (03.06.15 08:57:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.