[]

antalya havalimanı - belek transfer

daha önce 500 defa sorulmuş, baktım ama güncel bilgi bulamadım. antalya havalimanından en hızlı ve 200 lira ödemeden en hızlı şekilde belekte otele nasıl geçebilirim?
internette transfer servisleri var, "özturgutlu otel transfer, hizmetinizdeyiz" tadında. gidiş dönüş 100 lira falan civarında sanırım ücretleri.

belektransfer.com
www.antalyatransfer.org

gibi.

önerir misiniz bunları? güven olur mu? tamam diyip zamanında gelmemezlik yaparlar mı? veya sen bunları siktir et, bak aynı sürede daha ucuza şöyle gidebilirsin diyeceğiniz bir sistem var mı?

eğer gerekiyorsa, adam&eve otele gideceğim, iki kişi, muhtemelen valizsiz.

edit: antalya'ya hiç gitmedim. bilal'e anlatır gibi lütfen:(

 
hakketen bilen anlatsın
ben dış hatlarından iç hatlarına geçmek için bile yürüdüm -ki yakın da değil- bi tane ulaşımı yoktu ne biçim havaalanı anlamadım
o servisler dışında bi olay yok galiba, varsa da saatleri çok kısıtlı olabilir charter mı uçacaksın, kaçta iniyorsun?
  • niye ama  (02.06.15 22:50:38) 
Transferle ugrasma direk taksiye bin.tarifeleri duragin onunde yaziyor.normal kosullarda su an 100 lirayi gecmemesi lazim,tabelaya gore pazarlik et.

O transfer servisleri kim var kim yok toplayip gidiyorlar.adam eve ,sevgili,ask seks derken hayriye teyzelerle minibuste birarada gitmek hos olmaz.vito falan iyidir 200-300 alir taksi 100 tamamdir.
  • cizgilipijama  (02.06.15 23:07:17) 
saat 3 falan gibi antalya'ya ineceğim, dönüşte de sabah 8 gibi falan otelden alması lazım. charter ne bilmiyorum :( taksi tek gidiş 100 lira yazar sanırım. linkini attığım transfer siteleri 4 kişiye kadar 55 lira, kişi başı değil, araç başı demiş. bu demek oluyor ki başkasını almaz arabaya? hadi 100 lirayı kabul ettim ama yani yarım saat yola gidiş geliş 200 lira vermek koyuyor açıkçası. taksi gidiş dönüş 100 liraya götürür mü?

eğer transit siteleri minibüs gibi 2 saatte gitmeyecekse ben hayriye teyzeyle beraber gitmeye razıyım açıkçası.
  • fayfim  (02.06.15 23:12:44 ~ 23:16:09) 
havaalaninda bir gunluk arac kirala.1 gun sonra birakabilecegin kolay bir koordinat al.araçla git gidecegin yere.


  • winstonsoft  (02.06.15 23:22:52) 
Ets turu ara. Piyasaya göre Çok ucuza havaalanı istediğin otel transferini yapıyor.


  • intihar etsem de kendime gelsem  (02.06.15 23:35:15) 
@intihar etsem de kendime gelsem +1. ets ve jolly tek yön kişi başı 35 tl'ye otelin kapısına kadar götürüyor. daha önce transfer almayıp belek'e giden biri olarak sakın diyorum. antalya'dan belek'e 4 vesaiyetle gidebildik elimizde valizlerle, hem de 35 derece sıcaklıkta.

muhtemelen jolly'den almışsındır zaten transfer eklet hemen.
  • kumulatifvergimatrahi  (02.06.15 23:45:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.