[]

5 yilda 200bin km gidecegim. dizel otomatik hangi araci tercih etmeliyim ?

75-85 bin tl arasi butcem var. hafta ici ise gidip geliyorum 24 yasinda hafta sonu da sinema taksim belki.

en onem verdigim sey yakit, dizel olucak illa. ayni zamanda en onem verdigim ikinci sey de vitesi. bozulmasin beni yari yolda birakmasin. 5 yil sonra 2. el saticam ama degeri duser kimse almaz gercekten umrumda degil. almazsa almasinlar.

vw seat skoda araclar cok hosuma gidiyor ama 5 yil 200bin km sozum var DSG sanziman beni yari yolda birakicak diye odum patliyor

pejo, citroen, reno heyecanlandiriyor ama ic aksamin dandikligi ve genel fransiz guvensizligi var. 5 yil gider bu araba sacmalama fransiz al derseniz alicam. tekrar edeyim 2. el piyasasi sikimde degil. kabaca oldu ama.

honda istedigim gibi yakit tuketimi vermiyor sanki cok savurgan gibi ve pahali

nissan in tek sevdigim modeli qq ve onda da bizim ailede 2 tane var almayi dusunmuyorum. ama sacmaliyorsun derseniz qq alirim. ne kadar benim butcem ona uyuyor mu bilmiyorum acikcasi.

gelelim toyota. 5 yil goturur bu beni. butceme de uyuyor. sorunsuz bir araba garantisi var. gel gor ki corolla ve auris hakkinda okudugum garantisi haric hersey cok kotu. motor sesi aliyor diyorlar, yol sesi aliyor diyorlar, motoru eski ve tuketimi iyi degil diyorlar, hantal diyorlar. cok kotuluyorlar arabayi. toyota corolla kullananlar, gercekten hantal mi bu araba ? direksiyonu o kadar hissizki bir metal yigini kullaniyor gibi oluyorsun diyorlar. 5 yil garanti super birsey. tam aradigim birsey ama bu kadar hissiz araba kullanmak istemiyorum. dedigim gibi gunde en az 120 km yol yapicam ben. minimum bir araba surme hissi bana lazim

aklimdan gecen araba modelleri

toyota corolla
skoda octavia
peugoet 3008 (isim geregi yuk tasiyabiliyorum ayni zamanda aile surucu haric 5 kisi. yani eger derseniz pego seni 5 yil yariyolda ibrakmasi cok az ihtimal. bu araci alabilirim)
vw golf, (KESIN ALIRDIM SADECE DSG KORKUM VAR. EGER SACMALAMA DSG SENI 5 YIL GOTURUR DERSENIZ ALIRIM) sahi bu dsg nin 5 yillik garantisi kac liraya patlar bana ??
nissan qq (ailede var zaten 2 tane gercekten bayildigim bir araba. herseyiyle tek uygun aday bu ama iste farkli birsey olsun istiyorum)

 
Toyotanın tam otomatik vitesi yok. DSG net 5 yıl götürür, Alman mühendisliğine güvenim sonsuz. Ama golfün bagajı çok küçük. Bu segmentte opel astra olabilir.


  • immortal  (02.06.15 21:57:47) 
dsg öyle sorunlu kötü birşey değil baştan söyleyeyim. kendim 5 yıldır kullanıyorum ve hiçbir sorununu görmedim. garanti de yaptırırsanız sorun kalmaz. o rahatlık hiçbir şeye değişilmez. golf diyorum.


  • faideli bilgiler  (02.06.15 22:30:05) 
Sen burda yazılanlara bakma. Dünya alem kabul etti, mahkeme kararı bile var dsg nin gizli kusurlu olduğuna. Sakin ama sakın dsg ye bulaşma.


  • seni sevenleri bir kere uzdun  (02.06.15 22:36:32) 
octavia +1
büyük bagaj istiyorsan.

  • sutlu nescafe  (02.06.15 22:52:28) 
80k butcem var diosun,git quashqai fln al o zaman aq.en kralini alirsin. honda civicler de iyi.


  • winstonsoft  (02.06.15 23:26:22) 
yeti


  • oharro  (03.06.15 00:51:37) 
yeti


  • mirty  (03.06.15 01:04:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.