[]

GS-BURSA maçı

alt mı olur
üst mü olur
kim yener ya da berabere mi kalır
karşılıklı gol olur en mantıklı seçenek mi?

 
cimbom bu yahu, fener değil.

bu gazla alayına gider. ama karşılıklı diyorum ben de.
  • mermize  (02.06.15 14:03:59) 
cimbom bu gazla yenilir.
bursa yeni stadı gazıyla 2-1 yener :D

  • redeath  (02.06.15 14:08:00) 
üst olur.kalede sinan var mutlaka yer bi tane.bursanın da defans sakat.

garanti kg var.bonus üst derim.
  • drako  (02.06.15 14:10:15) 
bence bursa alır ya. şampiyon olduk eyvallah da top mu oynadık amk. bursa'nın izlediğim maçlarında gördüğüm futbolu bizimkine beş basar. maç da bursa'da zaten. şampiyonluk kutlamasıydı oydu buydu derken bizimkiler "pff ne kupası yhaaa :S :S" havasında olur bence. hayır zaten şampiyonlar ligi gruplarına kalmışız, kupayı alsak ne almasak ne.

mesela bizim beğenmediğimiz norveç'te kupa çok önemlidir, değerlidir, prestijlidir. hiçbir takım ligde şampiyonluğa oynuyor olsa dahi kupa için "ne gereği var amk" demez. benzer şekilde ingiltere'de, italya'da da kupa önemlidir. veya almanya'da. ha tabii ki rotasyon yaptıkları ya da öncelik vermedikleri olur ama prestijlidir kupalar.

bizde öyle bi durum yok. avrupa'ya gidemeyen bi büyük takım varsa o kasar anca almak için. yoksa şl gruplarını ligde şampiyon olarak garantilemiş bi takım ne yapsın bu tenekeyi. kimse kupaya hayır demez ama sahada da ölümüne oynamaz yani.

o yüzden bence bursa alır. gerçi cezaları var, alsalar da avrupa'ya gidemeyecekler ama olsun. kupa kupadır. bizde zaten bissürü var, bursa'ya lazım.
  • der meister  (02.06.15 14:12:18 ~ 14:12:31) 
kalede sinan var kesin gol yer. atarız da. kg var en makul bahis gibi.


  • cekilmis gayfe  (02.06.15 14:42:01) 
galatasaray bir şey oynamıyor sezon başından beri. en iyi adamı muslera yok. takım olarak tatil havalarına girdiler kutlama sonrası. kupanın pek bir getirisi yok büyük takımlar için.

bursanın ileri hattı iyi gol bulur rahatlıkla. gs de bir sekilde golü bulacaktır bursanın zayıf defansı karşısında.
both teams score ideal.
yüksek oran içinse bursa kazanır.
  • gibicibicis  (02.06.15 16:01:05) 
biliyoruz da konuşuyoruz (:


  • mermize  (04.06.15 09:34:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.