[]

1 tb hdd almak (smartdisk hakkında eleştiri, onun dışında öneri)

efendim şu mereti 180 liraya buldum; forum.donanimhaber.com

incelemesinde de hoş duruyor, fiyatı da iyi gibi.. yarın almayı düşünüyorum.. kullanan eden var mıdır? memnun mudur? veya "bak ben bunu aldım, şunu gördüm daha iyidir" diyeniniz var mı?

ne için kullanıcam?
iki haftada bir, bi saat açık kalacak ve tüm bilgisayarı yedekleyecek..
iki üç günde bir, bazen haftada bir bi 10 dakka açıp bilgisayara iki film atcam, bazen de arkadaşlardan film arşivi alacam..

elimde zaten iki hdd var, birine daha tüm bilgisayarı yedekliyorum.. onları da aynı anlattığım şekilde kullanıyourum..

 
www.bimeks.com.tr

hem wd güvencesi hemde 175 lira senin ihtiyaçların içinde bi eksikliği yok
  • cnonefb  (09.09.09 21:41:38) 
arkadaşım kullanıyor smartdisk, memnundu son bıraktığımda. rahatlıkla yapar dediğin işlemleri..


  • dambil  (09.09.09 21:56:01) 
mrblar.
eğer bilgisayar yedekleme gibi bir işlem yapacaksan cache belliği iyi olan bir cihaz almalısın. dodanimhaber linkinde gösterdiğiniz cihaz sana uygun. 32mb cache bellek var. cnonefb; senin verdiğin linkteki wd de 16mb cache bellek var. yani p shadow'un bahsettiği cihaza oranla daha yavaş yaçılır. aktarım hızı düşük olur yane..

  • sql  (09.09.09 22:28:54) 
1tb seagate'i 160tl'ya electroworld'den aldım


  • roadrunner_merlin  (09.09.09 22:39:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.