[]

Şu tipler aşırı komik değil mi ya?

gazetede haberde resimleri olan turistler
sinirim bozuldu on dakikadır gülüyorum
i.radikal.com.tr


haber: www.radikal.com.tr


biz rusuz abi,
bizde bunlardan çok daha güzelleri var, dönüp bakmayız bile
ayrıca ben dimitriye karşı da boş değilim

diyorlar sanki :)

teyze de, benim kedinin yaramazlık yaptıktan sonraki hali gibi.
içinden de siz beni bir de gençken görecektiniz, polonya'da domates güzeli seçilmiştim.
diyor gibi :)

 
olayın kendisi aşırı komikmiş, verilen poz da öyle olunca... ne yalan söyleyeyim, bayağı güldüm.


  • devilred  (02.06.15 12:23:51) 
Ben de iyi güldüm. Sadece bunlar değil, haber komple komik. Haberdeki resimler de iyice komik. Bunlar da yazık çok saf ve komik duruşlu poz vermiş. Kadının pozu da komik. Bir de soldaki tip Sadi Celil Cengiz'e de benziyor.


  • aychovsky  (02.06.15 12:31:08) 
ahahaha koptum ya :D


  • yue  (02.06.15 12:49:33) 
Peheheh Polonyalılar ahahah.
4 kez Polonyalı bayan misafir ettim, aralarında en normali bir hafta boyunca sadece ayaklarını yıkadı. Sürekli lavaboda yıkanıyordu. En normali..

  • aithra  (02.06.15 13:02:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.