[]

akbank bank kart

akbank'tan işim dolayısıyla vadesiz mevduat hesabı açtırmam gerekiyor.

hesap işletim ücreti ne kadardır?

bunu hemen mi isterler yoksa hesaptan mı keserler para olunca?

bir de ben okulumdan daha yeni mezun oldum, elimde öğrenci kimliğim var, ama okuldan öğrenci belgesi alamam haliyle . öğrenci hesabı gibi birşey açtırmamın faydası olur mu?

öğrenci belgesi almadan böyle bir hesap açtırabilir miyim?

not:çalışacağım iş sigortalı bir iş değil, ajans işi gibi birşey yani maaş hesabım filan olmayacak, onun için maaş hesabından hesap işletim ücreti almazlar olayı varsa bile bana uymuyor.

 
öğrenci hesabı açarlarsa faydası olur elbette ama şirketler ödemeleri pat diye yapmazlar aya 1 falan yaparlar. para yattığı gün hesaptan çeker ya da eft yaparsanız sorun olmayabilir. çünkü genelde gece kalınca alırlar işletim ücretini. uzun zamandır ödemediğim için bilmiyorum artık. garantide 3 otomatik ödemeden işletim ücreti almıyorlar en ekonomik yolu bence bu. az bu pora değil çünkü 6 aylık dönem için 25-30 gibi bişiydi en son.


  • ozdek  (09.09.09 21:24:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.