[]

üniversite mezuniyetinize anneniz babanız gelmese

içinizde bir burukluk olur mu ?

gelmesinler istiyorum çünkü

-onlar gelirse sürü ile gelecekler dedem halam teyzem vs takılacak peşlerine

gelsinler istiyorum çünkü

-herkesin ailesi oradayken bir ben ortada kaktüs gibi kalmak istemiyorum

dedemler falan gelmesin istiyorum çünkü

-ankarada yaşıyor kırıkkalede okuyorum haliyle ulaşım zor ve şahsi arabalarla onlar gelirse dönüşte bana yer yok, onlar gelirse arabaya hangi biri binsin, onlar gelirse uf ne gerek var.

 
Önem veriyor san mezuniyete gelsinler tabi. Eli topu bir gün iki gün sürecek bi sıkıntı. Daimi bi mezun olma hali de yok o sebeple vicdan yapmanın gereği yok. Dönüşte onlar gitsin sen otobüsle falan git ne olacak.
Dedenin gelmesi meselesini neden dert ettiğini anlayamadım, sevmediginden ya da kalabalık olmasından diyorsan ayıp sana yarın bi gün olduklerinde anlarsın kıymetlerini.

Ben mezuniyete önem vermezdim, hatta katilmayacaktim sonra bölüm başkanı plaket verecez diye zorla geleceksin dedi. El mahkum gittim. Ama babam gelme gereği duymadı. Ben de o vakittendir konuşmam kendisiyle, böyle bi günde yanımda olma gereği duymadı diye. Gerçi olayın farklı dinamikleri var ama olsun netice hep aynı.
  • bokmuhendisi  (01.06.15 23:39:15) 
ailene diyeceksin ki her öğrencinin ailesinden max 2-3 kişi katılabiliyormuş yoğunluk olmaması için, okul bu şekilde kural getirdi falan diye kıvır.


  • bass solo take one  (01.06.15 23:40:07 ~ 23:40:35) 
Aile senden daha cok duygulaniyor mezuniyette . Sanki cicek dikmisler de yillar sonra acmis, 1000 yildir bekledikleri an nihayet gelmis gibi heyecanlaniyorlar, gurur duyuyorlar. Az sayidaki degerli anlardan biri onun icin.

Kalabalik olmasi, yenge menge kismi tabii ki zor da, bizim mezuniyette davetiyeler iki kisilikti, abim gelememisti. Gerci millet onunu bununu sokmustu ama olsun. Kisa @bass solo take one + 1
  • aychovsky  (01.06.15 23:43:21 ~ 23:43:31) 
çekirdek ailen gelsin, annene babana söyle dedem, teyzem, halam gelmesin davetiyeli herkes maximum 3 kişi getirecek diye.

birde bence mezuniyet vb gibi törenler sadece öğrenci için değil hatta öğrenci için değil anne baba için.
  • kuzey li  (01.06.15 23:47:00) 
bass solo take one +1

ne şiş yansın ne kebap. kimsenin kalbi kırılmaz.
  • whimsical  (02.06.15 00:17:01) 
bence, okuldan iki üç arkadaşınla anlaş, tatile gidin. mezuniyetin bir cacığı yok, kuru gürültü. en güzel mezuniyet iki üç arkadaşla tatil olur. gün kazanırsınız.


  • helios  (02.06.15 00:18:51) 
benim ailem gelmedi. hic de burukluk olmadi. senin ve ailenin duruma nasil baktigi ile alakali bence. benim gordugum yasli insanlar buna cok onem veriyor cunku onlar icin okumak ozellikle universite bitirmek cok buyuk bir olay. onlarin zamaninda pek kolay degildi universite mezunu olmak. ailede okuyan insan sayisi arttikca onemi de azaliyor sanirim. ben babamlara mezuniyet var dedigimde gelmemizi istiyor musun dediler. ben gerek yok istiyorsaniz gelin dedim. onlar da iyi oraya kadar gelmeye gerek yok, ugrastirma bizi dediler. annem de babam da universite mezunu. dedem de zamaninda ogretmenmis. o yuzden ailede cok siradan bir olay olarak goruluyor. ama babannem icin cok onemli bir olaydi, o okuyamamisti. hayatinda onemli bir donum noktasi oldugunu dusunuyorsan gelsinler. yoksa o kadar yolu yormaya gerek yok bence.


  • crucio  (02.06.15 00:30:22) 
Kalirsin kaktus gibi. Torenden cikip annenin kafasina kep gecirip fotograf cektirmeden olur mu? Benim annem babam kardesim ve teyzem gelmisti. Arabaya dolusup geei gittiler biz eglenmeye gitmistik. En fazla acik acik soyle otobusle donmek istemiyorum ona gore ayarlayin diye


  • kleonis  (02.07.15 00:50:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.