[]

yüzüm iyileşmeyecek moralim çok bozuk

5 ay önce zoretanin tedavisine başladım 60mg günlük kullanıyordum yaza ne umutlarla girerim bebek gibi yüzle diyordum ama olmadı hala çıkıyor yüzümde, ben ömrüm boyunca bu hastalıktan kurtulamiyacagım heralde ..umutlarım yerlerde bebek gibi kızlar gezmeyin nolur etrafta :((




 
İyileşir acele etme? benim 6. ayda (son ayımdı) hala çıkıyordu. Doktora gittim tedaviyi uzatma şansımız var mı diye. O da herkes 6 ay kullanacak diye bir şey yok, duruma göre daha da uzatabilirim dedi ve iki ay uzattı. Demem o ki sabret bu ilacı kullanıp da sivilceleri geçmeyen görmedim. Tekrar eden gördüm ama bıraktığında seni tatmin etmiş olur diye düşünüyorum.


  • 1a2b3c4d  (01.06.15 23:04:05) 
bende 6.ay iyileşmeye başlamıştı


  • giggs  (01.06.15 23:04:09) 
sivilcesi olmayanda götüne takıyor herkes başka bir şeyde, üzme kendini hiçbirimiz kendimizle mutlu değiliz zaten. bir şey sorucam. beslenme tarzıyla sivilcenin etkisi nedir acaba? sana cips falan demicem merak etme. mesela süt, yumurta vs gibi ürünlerdeki aşırı hormonlarla ilgili olabilir mi? belki sen daha hassassındır bizden. hiç bildiğim bir konu değil aslında ama yine de sormak istedim.


  • fasulyek  (01.06.15 23:04:27) 
geçer geçer dert etme fazla


  • gündüz m  (01.06.15 23:05:26) 
@fasulyek sordum doktora genetik dedi yiyeceklerle alakası yok dedi


  • portali  (01.06.15 23:09:32) 
geçer minnoş üzülme


  • blues guitar forever  (01.06.15 23:56:03) 
Kusura bakmayın ama ilk okuduğumda yüzünüzde ciddi bir problem olduğunu sandım. Ameliyat izi, yara, leke gibi bir şey geldi aklıma ve üzüldüm. Sonra okuyunca anladım ki sivilce gibi lekelerden bahsediyorsunuz. Derdinizin bununla sınırlı olmasına cidden sevindim. Takmayın bu kadar cidden. Elbet geçecek onlar.


  • okuyamıyom ben ya  (02.06.15 00:20:23) 
ya ben iki yaz önce kullandım, bebek poposu gibiydim şimdi yine çıkarıyorum stresli her dönemimde, geçse bile çıkıyo yani dert etme yorma cildini..


  • shotgunwoman  (02.06.15 01:17:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.